Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Ora Janji - Happy Asmara

Kunci Gitar Aku Ora Janji - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Ora Janji Happy Asmara

Verse : D A/C# Rasane koyo wong mati suri Bm F#m Yen kelingan kowe nglarani ati G D Mengapa dulu aku kau cintai Em A Sekarang kau tinggal pergi D A/C# Ibarat gurun ra dadi kali Bm F#m Wis ra bakalan aku mbaleni G D Pilih pergi timbang loro ati Em A D Yen kon balen aku ra janji Chorus : G A D Bm Ra abot aku ninggalke kowe G A D D7 Mergo aku wis oleh gantine G A D Bm Ra abot aku ninggalke kowe Em F#m G A D Ojo rumongso kowe sing ngganteng dewe D Lanangan ra ming siji A/C# Kowe pergi golek ganti Bm Timbang mikir ngengkleng F#m Pikiran dadi sepaneng G Abang-abang lambe D Kowe ngomong sak penak'e Em A Terusno lakumu tak golek dalanku dewe D A/C# Kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue Bm F#m Golek inspirasi ra sah kakean atraksi G Manungso mung nglampahi D Gusti Allah ngijabahi Em A Kowe karo aku ditakdirne D Pancen du jodone Interlude : D A/C# Bm F#m G D Em A D A/C# Rasane koyo wong mati suri Bm F#m Yen kelingan kowe nglarani ati G D Mengapa dulu aku kau cintai Em A Sekarang kau tinggal pergi D A/C# Ibarat gurun ra dadi kali Bm F#m Wis ra bakalan aku mbaleni G D Pilih pergi timbang loro ati Em A D Yen kon balen aku ra janji Chorus : G A D Bm Ra abot aku ninggalke kowe G A D D7 Mergo aku wis oleh gantine G A D Bm Ra abot aku ninggalke kowe Em F#m G A D Ojo rumongso kowe sing ngganteng dewe D Lanangan ra ming siji A/C# Kowe pergi golek ganti Bm Timbang mikir ngengkleng F#m Pikiran dadi sepaneng G Abang-abang lambe D Kowe ngomong sak penak'e Em A Terusno lakumu tak golek dalanku dewe D A/C# Kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue Bm F#m Golek inspirasi ra sah kakean atraksi G Manungso mung nglampahi D Gusti Allah ngijabahi Em A Kowe karo aku ditakdirne D Pancen du jodone Chorus : G A D Bm Ra abot aku ninggalke kowe G A D D7 Mergo aku wis oleh gantine G A D Bm Ra abot aku ninggalke kowe Em F#m G A D Ojo rumongso kowe sing ngganteng dewe D Lanangan ra ming siji A/C# Kowe pergi golek ganti Bm Timbang mikir ngengkleng F#m Pikiran dadi sepaneng G Abang-abang lambe D Kowe ngomong sak penak'e Em A Terusno lakumu tak golek dalanku dewe D A/C# Kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue Bm F#m Golek inspirasi ra sah kakean atraksi G Manungso mung nglampahi D Gusti Allah ngijabahi Em A Kowe karo aku ditakdirne D Pancen du jodone

Lirik Lagu Aku Ora Janji Happy Asmara

Verse : Rasane koyo wong mati suri Yen kelingan kowe nglarani ati Mengapa dulu aku kau cintai Sekarang kau tinggal pergi Ibarat gurun ra dadi kali Wis ra bakalan aku mbaleni Pilih pergi timbang loro ati Yen kon balen aku ra janji Chorus : Ra abot aku ninggalke kowe Mergo aku wis oleh gantine Ra abot aku ninggalke kowe Ojo rumongso kowe sing ngganteng dewe Lanangan ra ming siji Kowe pergi golek ganti Bm Timbang mikir ngengkleng Pikiran dadi sepaneng Abang-abang lambe Kowe ngomong sak penak'e Terusno lakumu tak golek dalanku dewe Kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue Golek inspirasi ra sah kakean atraksi Manungso mung nglampahi Gusti Allah ngijabahi Kowe karo aku ditakdirne Pancen du jodone Interlude Rasane koyo wong mati suri Yen kelingan kowe nglarani ati Mengapa dulu aku kau cintai Sekarang kau tinggal pergi Ibarat gurun ra dadi kali Wis ra bakalan aku mbaleni Pilih pergi timbang loro ati Yen kon balen aku ra janji Chorus : Ra abot aku ninggalke kowe Mergo aku wis oleh gantine Ra abot aku ninggalke kowe Ojo rumongso kowe sing ngganteng dewe Lanangan ra ming siji Kowe pergi golek ganti Bm Timbang mikir ngengkleng Pikiran dadi sepaneng Abang-abang lambe Kowe ngomong sak penak'e Terusno lakumu tak golek dalanku dewe Kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue Golek inspirasi ra sah kakean atraksi Manungso mung nglampahi Gusti Allah ngijabahi Kowe karo aku ditakdirne Pancen du jodone Chorus : Ra abot aku ninggalke kowe Mergo aku wis oleh gantine Ra abot aku ninggalke kowe Ojo rumongso kowe sing ngganteng dewe Lanangan ra ming siji Kowe pergi golek ganti Bm Timbang mikir ngengkleng Pikiran dadi sepaneng Abang-abang lambe Kowe ngomong sak penak'e Terusno lakumu tak golek dalanku dewe Kelakuanmu soyo geje bikin kesel gue Golek inspirasi ra sah kakean atraksi Manungso mung nglampahi Gusti Allah ngijabahi Kowe karo aku ditakdirne Pancen du jodone

Video Youtube Aku Ora Janji Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru