Iklan Chord Kunci Gitar

OTW Ojo Takon Wae - Happy Asmara

Kunci Gitar OTW Ojo Takon Wae - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu OTW Ojo Takon Wae
Happy Asmara

C#m  A         E  B
      OTW mas..
C#m
Nyesel to rasakno
A                 E
Nopo saiki kowe moro rene meneh
        B
Takon takon wae

Interlude :
C#m  A  B  E

                  B
Ojo takon takon wae mas
                         E
Yo saiki aku wis nduwe pacar
                    B
Opo durung puas toh nyakiti
                             E
Untung mbiyen aku ra bunuh diri

Chorus :
A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
Aku wes nduwe pacar
                E
Barik setia lan sayang

  A
Biyen aku cinta
      E
Cinta mati sampean
        B
Nanging tego atimu
                   E
Selingkuh nyakiti aku, mas mas

                     B
Jangan tanya tanya lagi mas
                        E
Ya sekarang aku sudah bahagia
                    B
Kenapa dulu kau tinggalin
                            E
Untung saja aku nggak bunuh diri

Chorus :
A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
Aku wes nduwe pacar
                E
Barik setia lan sayang

  A
Biyen aku cinta,
      E
Cinta mati sampean
        B
Nanging tego atimu
                   C#m  A  B  C#m
Selingkuh nyakiti aku

Interlude :
A  B  C#m
C#m  A  E  B

C#m
Nyesel to rasakno
A                 E
Nopo saiki kowe moro rene meneh
        B
Takon takon wae

Interlude :
C#m  A  B  E

                  B
Ojo takon takon wae mas
                         E
Yo saiki aku wis nduwe pacar
                    B
Opo durung puas toh nyakiti
                             E
Untung mbiyen aku ra bunuh diri

Chorus :
A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
Aku wes nduwe pacar
                E
Barik setia lan sayang

  A
Biyen aku cinta
      E
Cinta mati sampean
        B
Nanging tego atimu mas mas

A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
Aku wes nduwe pacar
                E
Barik setia lan sayang

  A
Biyen aku cinta
      E
Cinta mati sampean
        B
Nanging tego atimu
                   E
Selingkuh nyakiti aku, mas mas
Lirik Lagu OTW Ojo Takon Wae
Happy Asmara

Nyesel to rasakno
Nopo saiki kowe moro rene meneh
Takon takon wae

Interlude

Ojo takon takon wae mas
Yo saiki aku wis nduwe pacar
Opo durung puas toh nyakiti
Untung mbiyen aku ra bunuh diri

Chorus :
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
Aku wes nduwe pacar
Barik setia lan sayang

Biyen aku cinta
Cinta mati sampean
Nanging tego atimu
Selingkuh nyakiti aku, mas mas

Jangan tanya tanya lagi mas
Ya sekarang aku sudah bahagia
Kenapa dulu kau tinggalin
Untung saja aku nggak bunuh diri

Chorus :
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
Aku wes nduwe pacar
Barik setia lan sayang

Biyen aku cinta,
Cinta mati sampean
Nanging tego atimu
Selingkuh nyakiti aku

Interlude

Nyesel to rasakno
Nopo saiki kowe moro rene meneh
Takon takon wae

Interlude

Ojo takon takon wae mas
Yo saiki aku wis nduwe pacar
Opo durung puas toh nyakiti
Untung mbiyen aku ra bunuh diri

Chorus :
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
Aku wes nduwe pacar
Barik setia lan sayang

Biyen aku cinta
Cinta mati sampean
Nanging tego atimu mas mas

OTW mas Ojo Takon Takon Wae
Aku wes nduwe pacar
Barik setia lan sayang

Biyen aku cinta
Cinta mati sampean
Nanging tego atimu
Selingkuh nyakiti aku, mas mas
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru