Iklan Chord Kunci Gitar

Pacobaning Urip - Happy Asmara

Kunci Gitar Pacobaning Urip - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Pacobaning Urip Happy Asmara

Intro : B D#m E F# B C#m F# D#m G#m B F# B F# Verse : B D#m Kok koyo ngene abot sanggane E F# B Yen lagi dadi wong ora nduwe C#m F# Tak rewangi mbendino D#m G#m Nyambut gawe rekoso B F# B Nanging kayane rak sepiro B D#m Tansah nelongso rasane atiku E F# B Yen aku kelingan marang sliramu C#m F# Wis semono suwene D#m G#m Anggonku mikir kowe B F# B Tansah agawe bingung atiku Chorus : F# E B Rino klawan wengi aku tansah memuji F# E B Memuji marang kersane Gusti F# E B Mugo kang Kuoso enggal maringi margo B F# B Kowe lan aku biso urip mulyo Interlude : B D#m E F# B C#m F# D#m G#m B F# B F# B D#m Kok koyo ngene abot sanggane E F# B Yen lagi dadi wong ora nduwe C#m F# Tak rewangi mbendino D#m G#m Nyambut gawe rekoso B F# B Nanging kayane rak sepiro B D#m Tansah nelongso rasane atiku E F# B Yen aku kelingan marang sliramu C#m F# D#m G#m Wis semono suwene anggonku mikir kowe B F# B Tansah agawe bingung atiku Chorus : F# E B Rino klawan wengi aku tansah memuji F# E B Memuji marang kersane Gusti F# E B Mugo kang Kuoso enggal maringi margo B F# B Kowe lan aku biso urip mulyo B F# B Kowe lan aku biso urip mulyo

Lirik Lagu Pacobaning Urip Happy Asmara

Verse : Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe Tak rewangi mbendino Nyambut gawe rekoso Nanging kayane rak sepiro Tansah nelongso rasane atiku Yen aku kelingan marang sliramu Wis semono suwene Anggonku mikir kowe Tansah agawe bingung atiku Chorus : Rino klawan wengi aku tansah memuji Memuji marang kersane Gusti Mugo kang Kuoso enggal maringi margo Kowe lan aku biso urip mulyo Interlude Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe Tak rewangi mbendino Nyambut gawe rekoso Nanging kayane rak sepiro Tansah nelongso rasane atiku Yen aku kelingan marang sliramu Wis semono suwene anggonku mikir kowe Tansah agawe bingung atiku Chorus : Rino klawan wengi aku tansah memuji Memuji marang kersane Gusti Mugo kang Kuoso enggal maringi margo Kowe lan aku biso urip mulyo Kowe lan aku biso urip mulyo

Video Youtube Pacobaning Urip Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru