Iklan Chord Kunci Gitar

Kangen Ati - Happy Asmara

Kunci Gitar Kangen Ati - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Kangen Ati Happy Asmara

Intro : Dm Am Bb F Gm A Dm Verse : Dm Am Bb F Umpomo.. isih ono wektu Gm A Dm Aku pengen jujur nang sliramu Dm Am Bb F Rak ono.. sing iso ngganteni Gm A Dm Mung sliramu sing tak kangeni Gm Dm Adoh panggonmu lan adoh tresnomu Bb A Lawang tresno mung kanggo sliramu Chorus : Gm C Rak ono sing biso ngganteni F Am Dm Sliramu sing ning njero ati Gm A Roso tresno sing kok uwehno Dm D Iso ngedemke loro Gm C Ayem urip ayem tresnoku F Am Dm Naliko sesandhing nang sliramu Gm A Opo sliramu ra ngrasakno Bb A Kangen ati sing tak roso Interlude : Dm Gm C F Gm A Gm Dm Adoh panggonmu lan adoh tresnomu Bb A Lawang tresno mung kanggo sliramu Chorus : Gm C Rak ono sing biso ngganteni F Am Dm Sliramu sing ning njero ati Gm A Roso tresno sing kok uwehno Dm D Iso ngedemke loro Gm C Ayem urip ayem tresnoku F Am Dm Naliko sesandhing nang sliramu Gm A Opo sliramu ra ngrasakno Bb A Dm Kangen ati sing tak roso

Lirik Lagu Kangen Ati Happy Asmara

Verse : Umpomo.. isih ono wektu Aku pengen jujur nang sliramu Rak ono.. sing iso ngganteni Mung sliramu sing tak kangeni Adoh panggonmu lan adoh tresnomu Lawang tresno mung kanggo sliramu Chorus : Rak ono sing biso ngganteni Sliramu sing ning njero ati Roso tresno sing kok uwehno Iso ngedemke loro Ayem urip ayem tresnoku Naliko sesandhing nang sliramu Opo sliramu ra ngrasakno Kangen ati sing tak roso Interlude Adoh panggonmu lan adoh tresnomu Lawang tresno mung kanggo sliramu Chorus : Rak ono sing biso ngganteni Sliramu sing ning njero ati Roso tresno sing kok uwehno Iso ngedemke loro Ayem urip ayem tresnoku Naliko sesandhing nang sliramu Opo sliramu ra ngrasakno Kangen ati sing tak roso

Video Youtube Kangen Ati Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru