Iklan Chord Kunci Gitar

Dudu Jodoku - Happy Asmara

Iklan Chord Kunci Gitar

Dudu Jodoku - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Dudu Jodoku
Happy Asmara

Intro :
B  F#   G#m   D#m
E  D#m  C#m   F#

Verse :
    B    F#     G#m  D#m
Dinggo kowe, mergo kowe
  E         C#m         F#
Demi kowe kabeh tak lakoni
   D#m                    G#m  F#
Yo mung siji dadi panyuwunku
  C#m                     F#
Supoyo biso nyanding sliramu

     B      F#       G#m    D#m
Kowe ra ngerti, kowe ra peduli
    E       C#m       F#
Gedene roso tresnoku iki
  D#m                   G#m F#
Jebule kowe mung sandiworo
        C#m
Wes kebacut soro
F#                B
  Aku mbok tinggalno

D#m               G#m
Nangisku keloro-loro
F#    C#m
  Aku iki manungso
      A                     F#
Nduwe roso, iso ngrasakke loro

Chorus :
        B        F#    G#m F#
Sakjane ning ngendi.. ati -mu
     E          D#m
Gawe tatu ning atiku
       C#m     F#
Kurang opo to aku

     B     F#     G#m F#
Nyatane.. iki wes dalane
    E          D#m
Tak trimo, tak ikhlasno
  C#m         F#      B
Jodoku pancen dudu sliramu

Interlude :
D#m  G#m  A  F#

     B      F#       G#m    D#m
Kowe ra ngerti, kowe ra peduli
    E       C#m       F#
Gedene roso tresnoku iki
  D#m                   G#m  F#
Jebule kowe mung sandiworo
        C#m
Wes kebacut soro
F#                B
  Aku mbok tinggalno

D#m               G#m
Nangisku keloro-loro
F#    C#m
  Aku iki manungso
      A                     F#
Nduwe roso, iso ngrasakke loro

Chorus :
        B        F#    G#m F#
Sakjane ning ngendi.. ati -mu
     E          D#m
Gawe tatu ning atiku
       C#m     F#
Kurang opo to aku

     B   F#     G#m F#
Nyatane iki wes dalane
    E          D#m
Tak trimo, tak ikhlasno
  C#m         F#      B   F# G#
Jodoku pancen dudu sliramu

Chorus 2 :
        C#       G#    A#m G#
Sakjane ning ngendi.. ati -mu
     F#         Fm
Gawe tatu ning atiku
       D#m     G#
Kurang opo to aku

     C#    G#     A#m G#
Nyatane.. iki wes dalane
    F#         Fm
Tak trimo, tak ikhlasno
  D#m         G#      C#
Jodoku pancen dudu sliramu
   D#m         G#     C#
Sliramu pancen dudu jodoku
Lirik Lagu Dudu Jodoku
Happy Asmara

Verse :
Dinggo kowe, mergo kowe
Demi kowe kabeh tak lakoni
Yo mung siji dadi panyuwunku
Supoyo biso nyanding sliramu

Kowe ra ngerti, kowe ra peduli
Gedene roso tresnoku iki
Jebule kowe mung sandiworo
Wes kebacut soro
Aku mbok tinggalno

Nangisku keloro-loro
Aku iki manungso
Nduwe roso, iso ngrasakke loro

Chorus :
Sakjane ning ngendi atimu
Gawe tatu ning atiku
Kurang opo to aku

Nyatane.. iki wes dalane
Tak trimo, tak ikhlasno
Jodoku pancen dudu sliramu

Interlude

Kowe ra ngerti, kowe ra peduli
Gedene roso tresnoku iki
Jebule kowe mung sandiworo
Wes kebacut soro
Aku mbok tinggalno

Nangisku keloro-loro
Aku iki manungso
Nduwe roso, iso ngrasakke loro

Chorus :
Sakjane ning ngendi atimu
Gawe tatu ning atiku
Kurang opo to aku

Nyatane iki wes dalane
Tak trimo, tak ikhlasno
Jodoku pancen dudu sliramu

Sakjane ning ngendi atimu
Gawe tatu ning atiku
Kurang opo to aku

Nyatane.. iki wes dalane
Tak trimo, tak ikhlasno
Jodoku pancen dudu sliramu
Sliramu pancen dudu jodoku
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added