Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Cah Lhoos - Happy Asmara

Kunci Gitar Aku Cah Lhoos - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Cah Lhoos Happy Asmara

Intro : C F G C G C F G C G Verse : C F Kowe sing tak tresno ning njero atiku C G Ning nyatane pikiranmu atos koyo watu C F Roso sayangku mung mbok gawe tukar padu C G C G Kabeh omongku ning ngarepmu kleru C F Kabeh polahku amung nggawe nesumu C G Suwe suwe mumet tenan sirahku F G Yen tak pikir pikir ra ono hasile F G Yen tak gagas gagas ra ono untunge Chorus : C Wis sak karepmu arep piye polahmu F Ra tak gugu G Wis sak karepmu piye wae ngomongmu C G Ra tak rungokne kupingku F G Kuat tak tunggoni nek ra kuat C G Tak tinggal turu C Wis sak karepmu arep piye polahmu F Ra tak gugu G Wis sak karepmu piye wae ngomongmu C G Ra tak rungokne kupingku F G Kuat tak tunggoni nek ra kuat C G Tak tinggal turu Interlude : C F G C G C F G C G C F Kowe sing tak tresno ning njero atiku C G Ning nyatane pikiranmu atos koyo watu C F Roso sayangku mung mbok gawe tukar padu C G C G Kabeh omongku ning ngarepmu kleru C F Kabeh polahku amung nggawe nesumu C G Suwe suwe mumet tenan sirahku F G Yen tak pikir pikir ra ono hasile F G Yen tak gagas gagas ra ono untunge Chorus : C Wis sak karepmu arep piye polahmu F Ra tak gugu G Wis sak karepmu piye wae ngomongmu C G Ra tak rungokne kupingku F G Kuat tak tunggoni nek ra kuat C G Tak tinggal turu C Wis sak karepmu arep piye polahmu F Ra tak gugu G Wis sak karepmu piye wae ngomongmu C G Ra tak rungokne kupingku F G Kuat tak tunggoni nek ra kuat C Tak tinggal turu F G Kuat tak tunggoni nek ra kuat C Tak tinggal turu

Lirik Lagu Aku Cah Lhoos Happy Asmara

Verse : Kowe sing tak tresno ning njero atiku Ning nyatane pikiranmu atos koyo watu Roso sayangku mung mbok gawe tukar padu Kabeh omongku ning ngarepmu kleru Kabeh polahku amung nggawe nesumu Suwe suwe mumet tenan sirahku Yen tak pikir pikir ra ono hasile Yen tak gagas gagas ra ono untunge Chorus : Wis sak karepmu arep piye polahmu Ra tak gugu Wis sak karepmu piye wae ngomongmu Ra tak rungokne kupingku Kuat tak tunggoni nek ra kuat Tak tinggal turu Wis sak karepmu arep piye polahmu Ra tak gugu Wis sak karepmu piye wae ngomongmu Ra tak rungokne kupingku Kuat tak tunggoni nek ra kuat Tak tinggal turu Interlude Kowe sing tak tresno ning njero atiku Ning nyatane pikiranmu atos koyo watu Roso sayangku mung mbok gawe tukar padu Kabeh omongku ning ngarepmu kleru Kabeh polahku amung nggawe nesumu Suwe suwe mumet tenan sirahku Yen tak pikir pikir ra ono hasile Yen tak gagas gagas ra ono untunge Chorus : Wis sak karepmu arep piye polahmu Ra tak gugu Wis sak karepmu piye wae ngomongmu Ra tak rungokne kupingku Kuat tak tunggoni nek ra kuat Tak tinggal turu Wis sak karepmu arep piye polahmu Ra tak gugu Wis sak karepmu piye wae ngomongmu Ra tak rungokne kupingku Kuat tak tunggoni nek ra kuat Tak tinggal turu Kuat tak tunggoni nek ra kuat Tak tinggal turu

Video Youtube Aku Cah Lhoos Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru