Iklan Chord Kunci Gitar

Sebatas Teman - Happy Asmara

Kunci Gitar Sebatas Teman - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Sebatas Teman Happy Asmara

Intro : G F#m G A D Verse : D A Bm F#m Aku wong sing pernah teko ning uripmu G F#m Em A Nanging aku durung iso dadi pilihanmu D A Bm F#m Aku wong sing pernah merjuangke ati G F#m Di nggo kowe wong bagus Em A Sing wis tak gemateni F#m Bm Kowe ra tau ngerasakke F#m Bm Kabeh wis tak perjuangke Bm-A -G A F#m Bm Namun kenyataan engkau sia-siakan G A D Dan setelahnya hanya kau anggap teman Chorus : G Pancen kabeh salahku A Mbuka ati nggo sliramu F#m Sing jelas-jelas raiso Bm Nompo pangarepanku A G Yen pancen kowe ra iso A Nompo opo anane D Tak milih lungo wae G Arep sak gedene opo A Aku merjuangke F#m Tresnoku dinggo kowe Bm Mung tok sepelekke A G Mungkin hanya dalam mimpi A Ku dapat memiliki D Dirimu sepenuh hati Interlude : G F#m Em F# Bm A G F#m Em A D D F#m Bm Kowe ra tau ngerasakke F#m Bm Kabeh wis tak perjuangke Bm-A -G A F#m Bm Namun kenyataan engkau sia-siakan G A D Dan setelahnya hanya kau anggap teman Chorus : G Pancen kabeh salahku A Mbuka ati nggo sliramu F#m Sing jelas-jelas raiso Bm Nompo pangarepanku A G Yen pancen kowe ra iso A Nompo opo anane D Tak milih lungo wae G Arep sak gedene opo A Aku merjuangke F#m Tresnoku dinggo kowe Bm Mung tok sepelekke A G Mungkin hanya dalam mimpi A Ku dapat memiliki D Dirimu sepenuh hati G Mungkin hanya dalam mimpi A Ku dapat memiliki Bm A G Dirimu sepenuh hati

Lirik Lagu Sebatas Teman Happy Asmara

Verse : Aku wong sing pernah teko ning uripmu Nanging aku durung iso dadi pilihanmu Aku wong sing pernah merjuangke ati Di nggo kowe wong bagus Sing wis tak gemateni Kowe ra tau ngerasakke Kabeh wis tak perjuangke Dan setelahnya hanya kau anggap teman Chorus : Pancen kabeh salahku Mbuka ati nggo sliramu Sing jelas-jelas raiso Nompo pangarepanku Yen pancen kowe ra iso Nompo opo anane Tak milih lungo wae Arep sak gedene opo Aku merjuangke Tresnoku dinggo kowe Mung tok sepelekke Mungkin hanya dalam mimpi Ku dapat memiliki Dirimu sepenuh hati Interlude Kowe ra tau ngerasakke Kabeh wis tak perjuangke Dan setelahnya hanya kau anggap teman Chorus : Pancen kabeh salahku Mbuka ati nggo sliramu Sing jelas-jelas raiso Nompo pangarepanku Yen pancen kowe ra iso Nompo opo anane Tak milih lungo wae Arep sak gedene opo Aku merjuangke Tresnoku dinggo kowe Mung tok sepelekke Mungkin hanya dalam mimpi Ku dapat memiliki Dirimu sepenuh hati Mungkin hanya dalam mimpi Ku dapat memiliki Dirimu sepenuh hati

Video Youtube Sebatas Teman Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru