Iklan Chord Kunci Gitar

Catu - Happy Asmara

Kunci Gitar Catu - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Catu Happy Asmara

Intro : F G Em Am G F Dm G Em Am Dm G C G Vers e: C G Ati iki uwes kadung loro F G C Batin soyo jeru njur kesikso Dm G Mergo kowe sing tak tresno Em Am Tego ati gawe cidro Dm G C G Atiku nelongso C G Wengi iki aku tansah kelingan F G C Nalikane iseh sesandingan Dm G Kau genggam tanganku sayang Em Am Dibawah sinar rembulan Dm G C G Kini kau tinggalkan Chorus : Am Dm Ra nyono aku ora ngiro E Am G Kowe tego gawe atiku nelongso F Dm Ra nyono aku ora ngiro E Am G Kowe tego medot talining asmoro F G Kasih huu uuu Interlude : Em Am G F G C G Wengi iki aku tansah kelingan F G C Nalikane iseh sesandingan Dm G Kau genggam tanganku sayang Em Am Dibawah sinar rembulan Dm G C G Kini kau tinggalkan Chorus : Am Dm Ra nyono aku ora ngiro E Am G Kowe tego gawe atiku nelongso F Dm Ra nyono aku ora ngiro E Am G Kowe tego medot talining asmoro F G Kasih opo kowe ra kelingan Em Am G Janji setyo naliko berjuang F G Kasih opo kowe wis ra sayang Em Am G Tresno tulus kini kau tinggalkan F G C Hoowo ooho hooho

Lirik Lagu Catu Happy Asmara

Vers e: Ati iki uwes kadung loro Batin soyo jeru njur kesikso Mergo kowe sing tak tresno Tego ati gawe cidro Atiku nelongso Wengi iki aku tansah kelingan Nalikane iseh sesandingan Kau genggam tanganku sayang Dibawah sinar rembulan Kini kau tinggalkan Chorus : Ra nyono aku ora ngiro Kowe tego gawe atiku nelongso Ra nyono aku ora ngiro Kowe tego medot talining asmoro Kasih huu uuu Interlude Wengi iki aku tansah kelingan Nalikane iseh sesandingan Kau genggam tanganku sayang Dibawah sinar rembulan Kini kau tinggalkan Chorus : Ra nyono aku ora ngiro Kowe tego gawe atiku nelongso Ra nyono aku ora ngiro Kowe tego medot talining asmoro Kasih opo kowe ra kelingan Janji setyo naliko berjuang Kasih opo kowe wis ra sayang Tresno tulus kini kau tinggalkan Hoowo ooho hooho

Video Youtube Catu Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru