Iklan Chord Kunci Gitar

Pas Sayang Sayange - Happy Asmara

Kunci Gitar Pas Sayang Sayange - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Pas Sayang Sayange Happy Asmara

Intro : Em Am B Em Verse : Em Bm C G Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange Em Bm C Kowe nggawe tatu jeru ning atiku D Sing raiso tak lalekke Chorus : Em Bm Jane aku iseh tresno karo kowe C D G Pengene uripku nganti tuwek karo kowe Am Nanging sayange kowe Em Luwih milih arek kae Am D G Wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke Interlude : G D Em Bm C G Am D G D Em Mbiyen kowe tak kandani Bm Am Ojo dolanan ati D Belajarlah menghargai Em D Nanging kowe kuwi soyo suwi G Malah ra tau perduli G D Em Opo kowe ora ngerti Bm Am Gedene tresno iki D Amung kanggo sliramu Em D Tapi engkau kini malah pergi G Kucoba untuk mengerti Em Bm C G Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange Em Bm C Kowe nggawe tatu jeru ning atiku D Sing raiso tak lalekke Chorus : Em Bm Jane aku iseh tresno karo kowe C D G Pengene uripku nganti tuwek karo kowe Am Nanging sayange kowe Em Luwih milih arek kae Am D G Wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke Interlude : G D Em Bm C G Am D G D Em Opo kowe ora ngerti Bm Am Gedene tresno iki D Amung kanggo sliramu Em D Tapi engkau kini malah pergi G Kucoba untuk mengerti Em Bm C G Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange Em Bm C Kowe nggawe tatu jeru ning atiku D Sing raiso tak lalekke Chorus : Em Bm Jane aku iseh tresno karo kowe C D G Pengene uripku nganti tuwek karo kowe Am Nanging sayange kowe Em Luwih milih arek kae Am D G Wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke

Lirik Lagu Pas Sayang Sayange Happy Asmara

Verse : Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange Kowe nggawe tatu jeru ning atiku Sing raiso tak lalekke Chorus : Jane aku iseh tresno karo kowe Pengene uripku nganti tuwek karo kowe Nanging sayange kowe Luwih milih arek kae Wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke Interlude Mbiyen kowe tak kandani Ojo dolanan ati Belajarlah menghargai Nanging kowe kuwi soyo suwi Malah ra tau perduli Opo kowe ora ngerti Gedene tresno iki Amung kanggo sliramu Tapi engkau kini malah pergi Kucoba untuk mengerti Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange Kowe nggawe tatu jeru ning atiku Sing raiso tak lalekke Chorus : Jane aku iseh tresno karo kowe Pengene uripku nganti tuwek karo kowe Nanging sayange kowe Luwih milih arek kae Wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke Interlude Opo kowe ora ngerti Gedene tresno iki Amung kanggo sliramu Tapi engkau kini malah pergi Kucoba untuk mengerti Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange Kowe nggawe tatu jeru ning atiku Sing raiso tak lalekke Chorus : Jane aku iseh tresno karo kowe Pengene uripku nganti tuwek karo kowe Nanging sayange kowe Luwih milih arek kae Wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke

Video Youtube Pas Sayang Sayange Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru