Iklan Chord Kunci Gitar

Digawe Asik - Nella Kharisma

Kunci Gitar Digawe Asik - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Digawe Asik Nella Kharisma

Intro : Am F G Am Am F G Am Verse : Am Janjine arep di rabi F Nganti saiki ra ono bukti G Jane lali opo nglali E Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei Am Janjine arep di rabi F Malah ngilang nganti saiki G Jane kepincut cah endi E Am Yen ra sido rabi yo wes tak esemi Interlude : Am F G E Am F G E Am Am Aku mung mbo semayani G PHP yen bakal rabi F Mergo tresno kowe tak enteni C Tapi engkau yang lupa diri G Am Kecantol wong liyo terus lali Am Timbang mumet mikir kowe G Penak gawe turu wae F Njero ngimpi golek liyane C Yo wes ben kowe tak lalekne G Am Mbo tinggal mlayu tak esemi wae G E Tak esemi wae G E Digawe asik mikir liyane Chorus : Am Janjine arep di rabi F Nganti saiki ra ono bukti G Jane lali opo nglali E Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei Am Janjine arep di rabi F Malah ngilang nganti saiki G Jane kepincut cah endi E Am Yen ra sido rabi yo wes tak esemi Interlude : Am F G E Am F G E Am Am Aku mung mbo semayani G PHP yen bakal rabi F Mergo tresno kowe tak enteni C Tapi engkau yang lupa diri G Am Kecantol wong liyo terus lali Am Timbang mumet mikir kowe G Penak gawe turu wae F Njero ngimpi golek liyane C Yo wes ben kowe tak lalekne G Am Mbo tinggal mlayu tak esemi wae G E Tak esemi wae G E Digawe asik mikir liyane Chorus : Am Janjine arep di rabi F Nganti saiki ra ono bukti G Jane lali opo nglali E Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei Am Janjine arep di rabi F Malah ngilang nganti saiki G Jane kepincut cah endi E Am Yen ra sido rabi yo wes tak esemi

Lirik Lagu Digawe Asik Nella Kharisma

Verse : Janjine arep di rabi Nganti saiki ra ono bukti Jane lali opo nglali Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei Janjine arep di rabi Malah ngilang nganti saiki Jane kepincut cah endi Yen ra sido rabi yo wes tak esemi Interlude Aku mung mbo semayani PHP yen bakal rabi Mergo tresno kowe tak enteni Tapi engkau yang lupa diri Kecantol wong liyo terus lali Timbang mumet mikir kowe Penak gawe turu wae Njero ngimpi golek liyane Yo wes ben kowe tak lalekne Mbo tinggal mlayu tak esemi wae Tak esemi wae Digawe asik mikir liyane Chorus : Janjine arep di rabi Nganti saiki ra ono bukti Jane lali opo nglali Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei Janjine arep di rabi Malah ngilang nganti saiki Jane kepincut cah endi Yen ra sido rabi yo wes tak esemi Interlude Aku mung mbo semayani PHP yen bakal rabi Mergo tresno kowe tak enteni Tapi engkau yang lupa diri Kecantol wong liyo terus lali Timbang mumet mikir kowe Penak gawe turu wae Njero ngimpi golek liyane Yo wes ben kowe tak lalekne Mbo tinggal mlayu tak esemi wae Tak esemi wae Digawe asik mikir liyane Chorus : Janjine arep di rabi Nganti saiki ra ono bukti Jane lali opo nglali Yen ra sido yo wes tresnomu tak prei Janjine arep di rabi Malah ngilang nganti saiki Jane kepincut cah endi Yen ra sido rabi yo wes tak esemi

Video Youtube Digawe Asik Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru