Kependem Tresno - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
Nella Kharisma

Intro :
A  B  E  C#m  F#m  B  E

Verse :
E          B  C#m       B
Cobo rungokno nyanyian iki
   A           E
Nyeritakke tresno
       F#m        B
Seng kependem ono ning dodo

E        B   C#m        B
Kudu kepiye aku mesti piye
    A          E
Yen pancen dalane
    F#m      B          E  B
Uripku iki kudu koyo ngene

E          B  C#m       B
Cobo rungokno nyanyian iki
   A           E
Nyeritakke tresno
       F#m        B
Seng kependem ono ning dodo

E        B   C#m        B
Kudu kepiye aku mesti piye
    A        E
Yen pancen dalane
    F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene

    C#m                G#m
Senadyan kowe Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke

Chorus :
           A
Ora bakal ilang
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe
          F#m
Wis tak tutup
      B          E
Atiku dinggo liyane
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani
                 F#m
Senadyan tresno iki
       B            E
Mung kependem ning ati

Interlude :
A  B  C#m  G#m  F#m  B  E
A  B  C#m  G#m  F#m  B  E

E          B  C#m       B
Cobo rungokno nyanyian iki
   A           E
Nyeritakke tresno
       F#m        B
Seng kependem ono ning dodo

E        B   C#m        B
Kudu kepiye aku mesti piye
    A        E
Yen pancen dalane
    F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene

    C#m                G#m
Senadyan kowe Wis karo liyane
            A
Nanging tresnoku ro kowe
     B
Ora iso tak lalekke

Chorus :
           A
Ora bakal ilang
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe
          F#m
Wis tak tutup
      B          E
Atiku dinggo liyane
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani
                 F#m
Senadyan tresno iki
       B            E
Mung kependem ning ati

           A
Ora bakal ilang
      B           C#m
Tresnoku dinggo kowe
          F#m
Wis tak tutup
      B          E
Atiku dinggo liyane
        A
Mergo kowe..
       B              C#m
Sing paling tak tresnani
                 F#m
Senadyan tresno iki
       B            E
Mung kependem ning ati

                 F#m  B
Senadyan tresno iki
                    E
Mung kependem ning ati
Lirik Lagu Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
Nella Kharisma

Verse :
Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono ning dodo

Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono ning dodo

Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senadyan kowe Wis karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Chorus :
Ora bakal ilang
Tresnoku dinggo kowe
Wis tak tutup
Atiku dinggo liyane
Mergo kowe..
Sing paling tak tresnani
Senadyan tresno iki
Mung kependem ning ati

Interlude

Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono ning dodo

Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senadyan kowe Wis karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Chorus :
Ora bakal ilang
Tresnoku dinggo kowe
Wis tak tutup
Atiku dinggo liyane
Mergo kowe..
Sing paling tak tresnani
Senadyan tresno iki
Mung kependem ning ati

Ora bakal ilang
Tresnoku dinggo kowe
Wis tak tutup
Atiku dinggo liyane
Mergo kowe..
Sing paling tak tresnani
Senadyan tresno iki
Mung kependem ning ati

Senadyan tresno iki
Mung kependem ning ati