Lewung - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Lewung 
Nella Kharisma

Intro :
C   Fm  C#  C
Fm  D#  C#  Fm

Verse :
     C       Fm
Dadi lewung atiku
           C#      C
Nalikane sepisan ketemu
                Fm
Wong bagus dadi laku
        D#  C#           C
Nggodha ati rinten siang dalu

              Fm
Kinurban jiwo rogo
                C#   
Ngundang roso tumetes 
     C
Sing kalbu..
              Fm
Lir nguyahi segoro
      D#     C#       Fm
Datan biso ngluluhke atimu

Chorus :
                 A#m
Suwe nggonku ngenteni
                         Fm
Lewung ing ati gak entuk jampi
            Fm
Dadyo ati sawiji
       C#         C
Nadyan abot tak lakoni
               Fm
Sabdo pandhito ratu
              C#        C
Mring sliramu dadyo sisihanku
               Fm
Mugi Gusti nglilani
      D#   C#         Fm
Tresnaku bakal ginowo mati

Interlude :
C   Fm  C#  C
Fm  D#  C#  Fm

Verse :
     C       Fm
Dadi lewung atiku
           C#      C
Nalikane sepisan ketemu
                Fm
Wong bagus dadi laku
        D#  C#           C
Nggodha ati rinten siang dalu

              Fm
Kinurban jiwo rogo
                C#    
Ngundang roso tumetes 
     C
Sing kalbu..
              Fm
Lir nguyahi segoro
      D#     C#       Fm
Datan biso ngluluhke atimu

Chorus :
                 A#m
Suwe nggonku ngenteni
                         Fm
Lewung ing ati gak entuk jampi
            Fm
Dadyo ati sawiji
       C#         C
Nadyan abot tak lakoni
               Fm
Sabdo pandhito ratu
              C#        C
Mring sliramu dadyo sisihanku
               Fm
Mugi Gusti nglilani
      D#   C#         Fm
Tresnaku bakal ginowo mati
Lirik Lagu Lewung 
Nella Kharisma

Verse :
Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetes 
Sing kalbu..
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Chorus :
Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni
Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi Gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Interlude

Verse :
Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetes 
Sing kalbu..
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Chorus :
Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni
Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi Gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati