Iklan Chord Kunci Gitar

Jomblo Kesekso - Nella Kharisma

Kunci Gitar Jomblo Kesekso - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Jomblo Kesekso Nella Kharisma

Verse : Dm Gm Ngenes tenan nek di rasakno C F Awan bengi kerjo ming golekne sopo Dm Gm Nganti kebal aku di ece konco C Dm Kok rung rabi padahal aku wes tuwo Interlude : Dm Dm Dm Gm Pingine saben turu ono sing ngeloni C F Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi Dm Gm Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti C Dm Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi Chorus : Dm Gm Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel C F Bola bali ditakoni kapan aku rabi Dm Gm Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku C Dm Mesti seng ditakone endi calonmu Dm Gm Aku iseh berjuang mergane aku paham C F Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan Dm Gm Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu C Dm Noto urep bareng bareng karo aku Interlude : Dm Gm C F Dm Gm C Dm Dm Gm Pingine saben turu ono sing ngeloni C F Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi Dm Gm Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti C Dm Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi Chorus : Dm Gm Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel C F Bola bali ditakoni kapan aku rabi Dm Gm Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku C Dm Mesti seng ditakone endi calonmu Dm Gm Aku iseh berjuang mergane aku paham C F Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan Dm Gm Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu C Dm Noto urep bareng bareng karo aku Dm Gm Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel C F Bola bali ditakoni kapan aku rabi Dm Gm Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku C Dm Mesti seng ditakone endi calonmu Dm Gm Aku iseh berjuang mergane aku paham C F Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan Dm Gm Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu C Dm Noto urep bareng bareng karo aku

Lirik Lagu Jomblo Kesekso Nella Kharisma

Verse : Ngenes tenan nek di rasakno Awan bengi kerjo ming golekne sopo Nganti kebal aku di ece konco Kok rung rabi padahal aku wes tuwo Interlude Dm Dm Pingine saben turu ono sing ngeloni Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi Chorus : Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel Bola bali ditakoni kapan aku rabi Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku Mesti seng ditakone endi calonmu Aku iseh berjuang mergane aku paham Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu Noto urep bareng bareng karo aku Interlude Pingine saben turu ono sing ngeloni Saben isuk ono sing gelem nggawekne kopi Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi Chorus : Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel Bola bali ditakoni kapan aku rabi Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku Mesti seng ditakone endi calonmu Aku iseh berjuang mergane aku paham Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu Noto urep bareng bareng karo aku Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel Bola bali ditakoni kapan aku rabi Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku Mesti seng ditakone endi calonmu Aku iseh berjuang mergane aku paham Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan Seng gelem karo aku ayo tak jak neng penghulu Noto urep bareng bareng karo aku

Video Youtube Jomblo Kesekso Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru