Tangise Sarangan - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Tangise Sarangan
Nella Kharisma

Intro :
D#  F  A#  Gm  Cm  F  A#
D#  F  Dm  Gm  Cm  F  A#

Verse :
A#               Gm
Sarangan  kang dadi saksi
  D#               F
Nalikane jaman semono
A#                 Gm
Neng kono  sliramu medhot janji
        D#                   F
Ono pinggir telogo aku biso opo
  D#                  F
Kejobo ngronto ning dodo
A#        Gm     D#  F
Ho.. ho.. ho.. oho..

A#           Gm
Telogomu  ibarate eluhku
  D#                F
Howo adem ibarat atiku
  A#                  
Asri panggonmu ra biso 
     Gm
Nggambarke atiku
     D#                    F
Sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
Kudu lilo aku mok tinggalno

Chorus :
  Gm           Dm
Lilo  aku ra lilo
          D#      
Nanging piye maneh 
    F       A#
Wis dalan Kuoso
    Gm           
Sarangan dadi saksi 
  Dm
Tumetes eluhku
         D#         
Neng pinggir telogo 
    F        A#
Tak culne sliramu

  Gm             Dm
Piye  aku kudu piye
    D#        
Yen wis ngene 
     F      A#
Sing dadi dalane
  Gm            Dm
Mugo uripmu bahagio mulyo
     D#       
Karo wong ayu 
  F           A#
Sing dadi pilihanmu

Interlude :
Gm  D#  F

A#               Gm
Sarangan  kang dadi saksi
  D#               F
Nalikane jaman semono
A#                 Gm
Neng kono  sliramu medhot janji
        D#                   F
Ono pinggir telogo aku biso opo
  D#                  F
Kejobo ngronto ning dodo
A#        Gm       D#  F
Ho.. ho.. ho..  oho..

A#           Gm
Telogomu  ibarate eluhku
  D#                F
Howo adem ibarat atiku
  A#                  
Asri panggonmu ra biso 
     Gm
Nggambarke atiku
     D#                    F
Sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
Kudu lilo aku mok tinggalno

Chorus :
  Gm           Dm
Lilo  aku ra lilo
          D#      
Nanging piye maneh 
    F       A#
Wis dalan Kuoso
    Gm           
Sarangan dadi saksi 
  Dm
Tumetes eluhku
         D#         
Neng pinggir telogo 
    F        A#
Tak culne sliramu

  Gm             Dm
Piye  aku kudu piye
    D#        
Yen wis ngene 
     F      A#
Sing dadi dalane
  Gm            Dm
Mugo uripmu bahagio mulyo
     D#       
Karo wong ayu 
  F           Gm    D#
Sing dadi pilihanmu

Interlude :
C  Gm  Am  F  Dm  Am

Chorus :
  Am           Em
Lilo  aku ra lilo
          F       
Nanging piye maneh 
    G       C
Wis dalan Kuoso
    Am              
Sarangan dadi saksi 
  Em
Tumetes eluhku
         F          
Neng pinggir telogo 
    G        C
Tak culne sliramu

  Am             Em
Piye  aku kudu piye
    F         
Yen wis ngene 
     G      C
Sing dadi dalane
  Am            Em
Mugo uripmu bahagio mulyo
     F        
Karo wong ayu 
  G           Am
Sing dadi pilihanmu
     F        
Karo wong ayu 
  G           C
Sing dadi pilihanmu
     F        
Karo wong ayu 
  G           Am
Sing dadi pilihanmu
Lirik Lagu Tangise Sarangan
Nella Kharisma

Verse :
Sarangan  kang dadi saksi
Nalikane jaman semono
Neng kono  sliramu medhot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
Kejobo ngronto ning dodo
Ho.. ho.. ho.. oho..

Telogomu  ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso 
Nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mok tinggalno

Chorus :
Lilo  aku ra lilo
Nanging piye maneh 
Wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi 
Tumetes eluhku
Neng pinggir telogo 
Tak culne sliramu

Piye  aku kudu piye
Yen wis ngene 
Sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu 
Sing dadi pilihanmu

Interlude

Sarangan  kang dadi saksi
Nalikane jaman semono
Neng kono  sliramu medhot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
Kejobo ngronto ning dodo
Ho.. ho.. ho..  oho..

Telogomu  ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso 
Nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mok tinggalno

Chorus :
Lilo  aku ra lilo
Nanging piye maneh 
Wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi 
Tumetes eluhku
Neng pinggir telogo 
Tak culne sliramu

Piye  aku kudu piye
Yen wis ngene 
Sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu 
Sing dadi pilihanmu

Interlude

Chorus :
Lilo  aku ra lilo
Nanging piye maneh 
Wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi 
Tumetes eluhku
Neng pinggir telogo 
Tak culne sliramu

Piye  aku kudu piye
Yen wis ngene 
Sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu 
Sing dadi pilihanmu
Karo wong ayu 
Sing dadi pilihanmu
Karo wong ayu 
Sing dadi pilihanmu