Iklan Billboard 970x250

Sayang 9 - Nella Kharisma

Iklan 728x90

Sayang 9 - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Sayang 9 
Nella Kharisma

Intro :
Bm  F#m  Em  F#m  Bm
Bm  F#m  Em  F#m  Bm

Verse :
Bm
Semilir angin sing dadi saksi
G        A           D
Naliko suwe ku ngenteni
   G    A   D             Bm
Ademe wengi sing tak rasakke
F#m                 Bm
Tambah gawe kangene ati

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D         Bm
Udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati-pati

Chorus :
G        A             D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D 
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em             F#m         Bm
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Bm
Saiki piye kabarmu
    A          D
Opo seh eling aku
        G        
Yen wes mulyo uripmu
        A          Bm
Dungaku seneng atimu

Interlude :
F#m  Bm  G  A   D
G    A   D  Bm
F#m  Bm

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D         Bm
Udan tulung gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati-pati

Chorus :
G        A             D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D 
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em             F#m          Bm
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti
G        A             D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
       G        A           D 
Sayang rungokno jerite ati iki
    Em             F#m          Bm
Menangis sedih mengharap kau kembali
        G            A           Bm
Menangis sedih mengharap kau kembali
Lirik Lagu Sayang 9 
Nella Kharisma

Verse :
Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe wengi sing tak rasakke
Tambah gawe kangene ati

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tulung gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Chorus :
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Interlude

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tulung gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Chorus :
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsani
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti
Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali
Related Song
A+ A-
  • Subscribe to get free updates

    Iklan Tengah Post

    Iklan 300x250

    Recently Added