Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Aku Cah Kerjo
Nella Kharisma

Intro :
C  G  Am  Em  F  C  G

Verse :
C                  G
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng
Am               Em
Anggonku Leh Ngenteni Kowe
F          C
Wis Ono Sesasi
F           G
Genep Dino Iki

C                  G
Mas Yen Pancen Tresnoku Iki
Am              Em
Mbok Anggep Ra Ono Gunane
 F         C     F       G
Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro

Chorus :
C                G
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Am                Em
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
F             C
Tak Jaluk Kowe Ojo
            G
Ke Loro-Loro

C                   G
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Am               Em
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
F            C
Yen Neng Ati Ra Ono
           G
Wanito Liyo

F          G
Kowe Rasah Sok Mutusi
Em          Am
Aku Ra Neng Endi-Endi
F         G           C
Aku Lungo Among Golek Rejeki

Rapp :
C
Pangapurane Awakku,
Ra Tau Nyanding Sliramu
G
Mergo Tuntutan Kerjoku,
Nganti Ora Nduwe Wektu
Am                                                            
Wektu Kanggo Ngancani 
Ugo Ngeterke nyanyi
Em
Kowe kudu ngerti 
Lungaku nggolek rejeki
F
Dungakno lakuku 
Ngayaki kewajibanku
C
Senajan abot kanggomu 
Nanging kuatno atimu
G
Wis dadi kahanan 
Aku lungo aduh paran
G
Ora bakal kelendrang 
Nyanding wedokan liyan

Chorus :
C                  G
Mas yen pancen kuwi karepmu
Am                 Em
Aku yo mung tansah biso nunggu
F          C           G
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
C               G
Mas nadyan kowe lungo kerja
Am                  Em
Sing tak jalok kowe tetep setio
F          C             G
Ojo nganti kegudo wanito lio

Rapp :
C
Ojo Keloro Loro 
Lungaku Ra Netes Cidro
G
Opo Maneh Ati Mikir 
Aku Wes Ora Tresno
Am
 Ya Mung Kowe Sing Tansah 
Ono Neng Njero Dodo
Em
Ra Ono Tresno Liyo 
Mergo Aku Tansah Setyo
F
Kudu Percoyo Tresnoku 
Iki Mung Siji Kowe
C
Wani Sumpah Mati 
Neng Ati Ra Ono Liyane
G
Janjiku Tak Buktekne 
Ora Mung Ono Lambe
G
Tunggunen Baliku Bebrayan 
Tekan Sak Lawase

Chorus :
C                G
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Am               Em
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
F             C
Tak Jaluk Kowe Ojo
            G
Ke Loro-Loro

C                 G
Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Am               Em
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
F            C
Yen Neng Ati Ra Ono
            G
Wanito Liyo

F          G
Kowe Rasah Sok Mutusi
Em          Am
Aku Ra Neng Endi-Endi
F         G           C
Aku Lungo Among Golek Rejeki

Rapp :
C
Anggonku Ngabari 
Yo Mung Lewat Bbm-Man
G
Kadang Sinyal Angel 
Marai Dadi Penghalang
Am
 Ning Yo Kudu Sabar 
Ora Usah Nggo Nesunan
Em
Mergo Tresno Kui 
Mestine Akeh Pacoban
F
Sing Tak Jaluk Kowe 
Ojo Nganti Ilang Roso
C
Senajan Aku Kerep 
Gawe Gelo Lan Kuciwo
G
Jembarno Atimu Sak 
Jembare Laut Samudro
G
Kowe Kudu Ngerti 
Yen Aku Iki Mung Cah Kerjo

Chorus :
C              G
Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu
Am                 Em
Aku Yo Mung Tansah Biso Nunggu
F          C          G
Tak Kuatne Atiku Tanpo Sliramu

C              G
Mas Nadyan Kowe Lungo Kerjo
Am                 Em
Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setyo
F             C        G
Ojo Nganti Ke godho Wanito Liyo

Ending :
F          G           C
Sabaro Aku Yo Mung Cah Kerjo
Lirik Lagu Aku Cah Kerjo
Nella Kharisma

Verse :
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng
Anggonku Leh Ngenteni Kowe
Wis Ono Sesasi
Genep Dino Iki

Mas Yen Pancen Tresnoku Iki
Mbok Anggep Ra Ono Gunane
Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro

Chorus :
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
Tak Jaluk Kowe Ojo
Ke Loro-Loro

Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
Yen Neng Ati Ra Ono
Wanito Liyo

Kowe Rasah Sok Mutusi
Aku Ra Neng Endi-Endi
Aku Lungo Among Golek Rejeki

Pangapurane Awakku,
Ra Tau Nyanding Sliramu
Mergo Tuntutan Kerjoku,
Nganti Ora Nduwe Wektu
Wektu Kanggo Ngancani 
Ugo Ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti 
Lungaku nggolek rejeki
Dungakno lakuku 
Ngayaki kewajibanku
Senajan abot kanggomu 
Nanging kuatno atimu
Wis dadi kahanan 
Aku lungo aduh paran
Ora bakal kelendrang 
Nyanding wedokan liyan

Chorus :
Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas nadyan kowe lungo kerja
Sing tak jalok kowe tetep setio
Ojo nganti kegudo wanito lio

Ojo Keloro Loro 
Lungaku Ra Netes Cidro
Opo Maneh Ati Mikir 
Aku Wes Ora Tresno
 Ya Mung Kowe Sing Tansah 
Ono Neng Njero Dodo
Ra Ono Tresno Liyo 
Mergo Aku Tansah Setyo
Kudu Percoyo Tresnoku 
Iki Mung Siji Kowe
Wani Sumpah Mati 
Neng Ati Ra Ono Liyane
Janjiku Tak Buktekne 
Ora Mung Ono Lambe
Tunggunen Baliku Bebrayan 
Tekan Sak Lawase

Chorus :
Dek Lungaku Ra Keget Cidro
Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo
Tak Jaluk Kowe Ojo
Ke Loro-Loro

Dek Tresnoku Mung Siji Kowe
Langit Bumi Kang Dadi Seksine
Yen Neng Ati Ra Ono
Wanito Liyo

Kowe Rasah Sok Mutusi
Aku Ra Neng Endi-Endi
Aku Lungo Among Golek Rejeki

Anggonku Ngabari 
Yo Mung Lewat Bbm-Man
Kadang Sinyal Angel 
Marai Dadi Penghalang
 Ning Yo Kudu Sabar 
Ora Usah Nggo Nesunan
Mergo Tresno Kui 
Mestine Akeh Pacoban
Sing Tak Jaluk Kowe 
Ojo Nganti Ilang Roso
Senajan Aku Kerep 
Gawe Gelo Lan Kuciwo
Jembarno Atimu Sak 
Jembare Laut Samudro
Kowe Kudu Ngerti 
Yen Aku Iki Mung Cah Kerjo

Chorus :
Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu
Aku Yo Mung Tansah Biso Nunggu
Tak Kuatne Atiku Tanpo Sliramu

Mas Nadyan Kowe Lungo Kerjo
Sing Tak Jaluk Kowe Tetep Setyo
Ojo Nganti Ke godho Wanito Liyo

Ending :
Sabaro Aku Yo Mung Cah Kerjo