Iklan Billboard 970x250

Kepaling - Nella Kharisma

Iklan 728x90

Kepaling - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Kepaling 
Nella Kharisma

Intro :
B  D#m  G#m  F# 
E  D#m  C#m  F#  B
B  D#m  G#m  F#  
E  D#m  C#m  F#  B

Verse :
       B               D#m
Kadung riko ngerti tuluse welas
      G#m                F#
Hang ono ring dasar ati iki
       E               G#m
Sing kiro riko tego ngelarani
    F#              B
Natoni hang koyo gedigi
       B             D#m
Nyejo riko bujar taline welas
       G#m                F#
Hang seru singset isun bundeli
     E              G#m
Semembur riko buang sio sio
        F#                   B
Mung mergo ngerih welas hang liyo

Interlude :
G#m  F#  E  B
G#m  F#  E  F#  B

Chorus :
      G#m            D#m
Welas isun kepaling paling
      C#m        F#    
Mlebu metu dalan buntu 
         B
Sun sing iling
     G#m                 D#m
Arep maju ati wis kadung tatu
         E         F#       G#m
Arep mundur isun wis kadung ancur

      G#m            D#m
Welas isun kepaling paling
      C#m        F#      
Mlebu metu dalan buntu 
         B
Sun sing iling
     G#m                 D#m
Arep maju ati wis kadung tatu
         E         F#       G#m
Arep mundur isun wis kadung ancur
     C#m
Kepaling welas isun
    F#      G#m
Kepaling atinisun

Interlude :
B  D#m  G#m  F#
E  G#m  F#   B

Verse :
       B               D#m
Kadung riko ngerti tuluse welas
      G#m                F#
Hang ono ring dasar ati iki
       E               G#m
Sing kiro riko tego ngelarani
    F#              B
Natoni hang koyo gedigi
       B             D#m
Nyejo riko bujar taline welas
       G#m                F#
Hang seru singset isun bundeli
     E              G#m
Semembur riko buang sio sio
        F#                   B
Mung mergo ngerih welas hang liyo

Interlude :
G#m  F#  E  B
G#m  F#  E  F#  B

Chorus :
      G#m            D#m
Welas isun kepaling paling
      C#m        F#    
Mlebu metu dalan buntu 
         B
Sun sing iling
     G#m                 D#m
Arep maju ati wis kadung tatu
         E         F#       G#m
Arep mundur isun wis kadung ancur

      G#m            D#m
Welas isun kepaling paling
      C#m        F#      
Mlebu metu dalan buntu 
         B
Sun sing iling
     G#m                 D#m
Arep maju ati wis kadung tatu
         E         F#       G#m
Arep mundur isun wis kadung ancur
     C#m
Kepaling welas isun
    F#      G#m
Kepaling atinisun

Ending :
     C#m
Kepaling welas isun
    F#      G#m
Kepaling atinisun

Ending :
G#m  F#  E  B
Lirik Lagu Kepaling 
Nella Kharisma

Verse :
Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro riko tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi
Nyejo riko bujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
Semembur riko buang sio sio
Mung mergo ngerih welas hang liyo

Interlude

Chorus :
Welas isun kepaling paling
Mlebu metu dalan buntu 
Sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Welas isun kepaling paling
Mlebu metu dalan buntu 
Sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur
Kepaling welas isun
Kepaling atinisun

Interlude

Verse :
Kadung riko ngerti tuluse welas
Hang ono ring dasar ati iki
Sing kiro riko tego ngelarani
Natoni hang koyo gedigi
Nyejo riko bujar taline welas
Hang seru singset isun bundeli
Semembur riko buang sio sio
Mung mergo ngerih welas hang liyo

Interlude

Chorus :
Welas isun kepaling paling
Mlebu metu dalan buntu 
Sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur

Welas isun kepaling paling
Mlebu metu dalan buntu 
Sun sing iling
Arep maju ati wis kadung tatu
Arep mundur isun wis kadung ancur
Kepaling welas isun
Kepaling atinisun

Ending :
Kepaling welas isun
Kepaling atinisun
Related Song
A+ A-
  • Subscribe to get free updates

    Iklan Tengah Post

    Iklan 300x250

    Recently Added