Iklan Chord Kunci Gitar

Banyu Pendowo - Didi Kempot

Kunci Gitar Banyu Pendowo - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Banyu Pendowo Didi Kempot

Intro : D F#m G A D F#m G A Verse : D F#m Bening banyu kolam renang pendowo G A Ngelengake sliramu sing tansah setyo D F#m Ora owah sumpahmu jaman semono G Em A Naliko ning solo baru sukoharjo Bm F#m Dimar jagad rembulan G A Ra kedep anggone nyawang Bm F#m Lintang konange ndunyo G Em A Melu uwong nyeksenono Chorus : D F#m Bm Sekilan wae adoh ora biso G A Roso sayang ning ati tansah tak jogo D F#m Bm Tanpo sliramu aku dewe ra biso G A D Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo oo Interlude : Bm F#m Em A D Em F#m G E A D F#m Bening banyu kolam renang pendowo G A Ngelengake sliramu sing tansah setyo D F#m Ora owah sumpahmu jaman semono G Em A Naliko ning solo baru sukoharjo Bm F#m Dimar jagad rembulan G A Ra kedep anggone nyawang Bm F#m Lintang konange ndunyo G Em A Melu uwong nyeksenono Chorus : D F#m Bm Sekilan wae adoh ora biso G A Roso sayang ning ati tansah tak jogo D F#m Bm Tanpo sliramu aku dewe ra biso G A Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo D F#m Bm Sekilan wae adoh ora biso G A Roso sayang ning ati tansah tak jogo D F#m Bm Tanpo sliramu aku dewe ra biso G A D Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo oo

Lirik Lagu Banyu Pendowo Didi Kempot

Verse : Bening banyu kolam renang pendowo Ngelengake sliramu sing tansah setyo Ora owah sumpahmu jaman semono Naliko ning solo baru sukoharjo Dimar jagad rembulan Ra kedep anggone nyawang Lintang konange ndunyo Melu uwong nyeksenono Chorus : Sekilan wae adoh ora biso Roso sayang ning ati tansah tak jogo Tanpo sliramu aku dewe ra biso Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo oo Interlude Bening banyu kolam renang pendowo Ngelengake sliramu sing tansah setyo Ora owah sumpahmu jaman semono Naliko ning solo baru sukoharjo Dimar jagad rembulan Ra kedep anggone nyawang Lintang konange ndunyo Melu uwong nyeksenono Chorus : Sekilan wae adoh ora biso Roso sayang ning ati tansah tak jogo Tanpo sliramu aku dewe ra biso Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo Sekilan wae adoh ora biso Roso sayang ning ati tansah tak jogo Tanpo sliramu aku dewe ra biso Sing tak suwun ngantio tekaning tuwo oo

Video Youtube Banyu Pendowo Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru