Iklan Chord Kunci Gitar

Ati Dondong - Didi Kempot

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Ati Dondong - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ati Dondong Didi Kempot

Intro : G G Am D G G G Am D G D Verse : G G Ra maido kowe pancen ayu Em D Kinyis kinyis koyo ratu kencono wungu G G7 C Akeh prio sing dadi korbanmu G A D Mburu tresno ngrusak pager ayu Interlude : Em D G G Kulitanmu putih moblong-moblong Em D Saben mlaku mesti ngegolke bokong G G7 C Panganggonmu sarwo amencorong G D G Ora ngiro yen atimu koyo dondong Em Dondong kecut kulite G Daginge legi nyontrot isine Am D Mau dong cuma duite G Tresnane mung moro bandane Interlude : Am D G Chorus : Em Em tego tenan sliramu nglarani liyan G G pingin sugih ngrusak tali bebrayan Em Em kembang melati tukule ning pinggir kalen D G D pingin mukti ning malah dadi ra kajen Interlude : G G Am D G G G Am D G D G G Kulitanmu putih moblong-moblong Em D Saben mlaku mesti ngegolke bokong G G7 C Panganggonmu sarwo amencorong G D G Ora ngiro yen atimu koyo dondong Em Dondong kecut kulite G Daginge legi nyontrot isine Am D Mau dong cuma duite G Tresnane mung moro bandane Interlude : Am D G Chorus : Em Em tego tenan sliramu nglarani liyan G G pingin sugih ngrusak tali bebrayan Em Em kembang melati tukule ning pinggir kalen D G pingin mukti ning malah dadi ra kajen D G pingin mukti ning malah dadi ra kajen Ending : G

Lirik Lagu Ati Dondong Didi Kempot

Verse : Ra maido kowe pancen ayu Kinyis kinyis koyo ratu kencono wungu Akeh prio sing dadi korbanmu Mburu tresno ngrusak pager ayu Interlude Kulitanmu putih moblong-moblong Saben mlaku mesti ngegolke bokong Panganggonmu sarwo amencorong Ora ngiro yen atimu koyo dondong Dondong kecut kulite Daginge legi nyontrot isine Mau dong cuma duite Tresnane mung moro bandane Interlude Chorus : tego tenan sliramu nglarani liyan pingin sugih ngrusak tali bebrayan kembang melati tukule ning pinggir kalen pingin mukti ning malah dadi ra kajen Interlude Kulitanmu putih moblong-moblong Saben mlaku mesti ngegolke bokong Panganggonmu sarwo amencorong Ora ngiro yen atimu koyo dondong Dondong kecut kulite Daginge legi nyontrot isine Mau dong cuma duite Tresnane mung moro bandane Interlude Chorus : tego tenan sliramu nglarani liyan pingin sugih ngrusak tali bebrayan kembang melati tukule ning pinggir kalen pingin mukti ning malah dadi ra kajen pingin mukti ning malah dadi ra kajen

Video Youtube Ati Dondong Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru