Iklan Chord Kunci Gitar

Tresno Sepisan (Angel Laline) - Didi Kempot

Kunci Gitar Tresno Sepisan (Angel Laline) - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Tresno Sepisan (Angel Laline)
Didi Kempot

Intro :
Cm  G#  Fm  Cm 
Fm  Cm  G   Cm  G

Verse :
    Cm
Tresno sing sepisan
      G
Nglaleake ora gampang
        Fm
Jroning ati seprene
       Cm
Tansah kelingan

   G
Yo mung kowe
Cm
Yo mung kowe
       Fm
Ra ono wong liyo
G      Cm  G
Ra ono liyane

  Cm
Tekane saiki
    G
Ngantiyo tekaning pati
     Fm                Cm
Rasa tresnaku ora biso diganti

   G
Yo mung kowe
Cm
Yo mung kowe
       Fm
Ra ono wong liyo
G      Cm
Ra ono liyane

Interlude :
Fm  Cm  G#  G  Cm
Fm  Cm  G#  G  Cm

Chorus :
     Fm
Mung aku lan kowe
            Cm
Sing ngerti lan sing ngrasake
       G
Seneng susah wong loro
    Cm    G# G Cm
Nalika kae

     Fm
Mung aku lan kowe
        Cm
Sing sumpah naliko kae
         G
Nganti seprene ning ati
 Cm       G
Angel laline

    Cm
Tresno sing sepisan
      G
Nglaleake ora gampang
        Fm
Jroning ati seprene
       Cm
Tansah kelingan

   G
Yo mung kowe
Cm
Yo mung kowe
       Fm
Ra ono wong liyo,
G      Cm
Ra ono liyane

Interlude :
Fm  Cm  G#  G  Cm
Fm  Cm  G#  G  Cm

Chorus :
     Fm
Mung aku lan kowe
            Cm
Sing ngerti lan sing ngrasake
       G
Seneng susah wong loro
    Cm      G# G Cm
Nalika kae..

     Fm
Mung aku lan kowe
        Cm
Sing sumpah naliko kae
         G
Nganti seprene ning ati
 Cm       G
Angel laline

  Cm
Tekane saiki
    G
Ngantiyo tekaning pati
     Fm                Cm
Rasa tresnaku ora biso diganti

   G
Yo mung kowe
Cm
Yo mung kowe
       Fm
Ra ono wong liyo
G      Cm
Ra ono liyane
Lirik Lagu Tresno Sepisan (Angel Laline)
Didi Kempot

Verse :
Tresno sing sepisan
Nglaleake ora gampang
Jroning ati seprene
Tansah kelingan

Yo mung kowe
Yo mung kowe
Ra ono wong liyo
Ra ono liyane

Tekane saiki
Ngantiyo tekaning pati
Rasa tresnaku ora biso diganti

Yo mung kowe
Yo mung kowe
Ra ono wong liyo
Ra ono liyane

Interlude

Chorus :
Mung aku lan kowe
Sing ngerti lan sing ngrasake
Seneng susah wong loro

Mung aku lan kowe
Sing sumpah naliko kae
Nganti seprene ning ati
Angel laline

Tresno sing sepisan
Nglaleake ora gampang
Jroning ati seprene
Tansah kelingan

Yo mung kowe
Yo mung kowe
Ra ono wong liyo,
Ra ono liyane

Interlude

Chorus :
Mung aku lan kowe
Sing ngerti lan sing ngrasake
Seneng susah wong loro
Nalika kae..

Mung aku lan kowe
Sing sumpah naliko kae
Nganti seprene ning ati
Angel laline

Tekane saiki
Ngantiyo tekaning pati
Rasa tresnaku ora biso diganti

Yo mung kowe
Yo mung kowe
Ra ono wong liyo
Ra ono liyane
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru