Iklan Chord Kunci Gitar

Nggegem Watu - Didi Kempot

Kunci Gitar Nggegem Watu - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Nggegem Watu Didi Kempot

Intro : E G#m C#m G#m A E F#m B E G#m C#m G#m A E F#m B E B Verse : E G#m C#m G#m Miline banyu sing nelesi lambe A E F#m B Ngadem atiku sing panase koyo ngene F#m B E C#m Panase srengenge iso tak payungi F#m B Ning ra koyo panase wong loro ati Interlude : F#m B E B E G#m C#m G#m Petenge wengi ngancani sepiku A E F#m B Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku F#m B E C#m Angin sumilakno kabute asmoro F#m B E Tulungono aku sing keloro loro Interlude : F#m B E C#m G#m Ali ali tanpo inten sing tak tuku A B E Ilang sing ono driji manismu C#m G#m Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu A F# B Tresnamu lamis ngikis nyawaku A E C#m Wis wis yowis senengo sak karepmu F#m B E Meneng meneng tanganmu nggengem watu Interlude : E G#m C#m G#m A E F#m B F#m B E C#m F#m B E B E G#m C#m G#m Petenge wengi ngancani sepiku A E F#m B Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku F#m B E C#m Angin sumilakno kabute asmoro F#m B E Tulungono aku sing keloro loro Interlude : F#m B E C#m G#m Ali ali tanpo inten sing tak tuku A B E Ilang sing ono driji manismu C#m G#m Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu A F# B Tresnamu lamis ngikis nyawaku A E C#m Wis wis yowis senengo sak karepmu F#m B E Meneng meneng tanganmu nggengem watu A E C#m Wis wis yowis senengo sak karepmu F#m B E Meneng meneng tanganmu nggengem watu

Lirik Lagu Nggegem Watu Didi Kempot

Verse : Miline banyu sing nelesi lambe Ngadem atiku sing panase koyo ngene Panase srengenge iso tak payungi Ning ra koyo panase wong loro ati Interlude Petenge wengi ngancani sepiku Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku Angin sumilakno kabute asmoro Tulungono aku sing keloro loro Interlude Ali ali tanpo inten sing tak tuku Ilang sing ono driji manismu Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu Tresnamu lamis ngikis nyawaku Wis wis yowis senengo sak karepmu Meneng meneng tanganmu nggengem watu Interlude Petenge wengi ngancani sepiku Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku Angin sumilakno kabute asmoro Tulungono aku sing keloro loro Interlude Ali ali tanpo inten sing tak tuku Ilang sing ono driji manismu Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu Tresnamu lamis ngikis nyawaku Wis wis yowis senengo sak karepmu Meneng meneng tanganmu nggengem watu Wis wis yowis senengo sak karepmu Meneng meneng tanganmu nggengem watu

Video Youtube Nggegem Watu Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru