Iklan Chord Kunci Gitar

Ora Iso Mulih - Didi Kempot

Kunci Gitar Ora Iso Mulih - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ora Iso Mulih
Didi Kempot

Intro :
F  Dm  Bb  F
Gm  C  F

Verse :
F     Dm      Bb        F
Mak bapak aku ra biso mulih
  Dm              Gm  C
Bodho iki atiku sedih
F     Dm   Bb       F
Mak bapak aku ora teko
       Dm          Gm    C
Neng kene aku isih kerjo

Bb       C   F       Dm
  Mung donga lan pujimu
           Bb           C
Sing tak suwun jroning uripku

F     Dm   Bb      F
Mak bapak uwis ojo nangis
  Dm                 Gm       C
Woconen layang sing tak tulis
F     Dm     Bb       F
Mak bapak ngapuranen aku
    Dm              Gm    C
Yen ono salah lan luputku

Bb       C       F         Dm
  Neng kene koyo ngene rasane
         Bb   C               F
Pingin mulih isih kurang sangune

Interlude :
Gm  Am  C  F

Chorus :
  C            F
Suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
Ngelingke salah dosa iki
C                          F
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       Bb      C      F
Ngapuranen dosane anakmu iki

F     Dm   Bb      F
Mak bapak uwis ojo nangis
  Dm                 Gm       C
Woconen layang sing tak tulis
F     Dm     Bb       F
Mak bapak ngapuranen aku
    Dm              Gm    C
Yen ono salah lan luputku

Bb       C       F         Dm
  Neng kene koyo ngene rasane
         Bb   C               F
Pingin mulih isih kurang sangune

Interlude :
Gm  Am  C  F

Chorus :
  C            F
Suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
Ngelingke salah dosa iki
C                          F
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       Bb      C      F
Ngapuranen dosane anakmu iki

  C            F
Suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
Ngelingke salah dosa iki
C                          F
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       Bb      C      F
Ngapuranen dosane anakmu iki
       Bb      C      F
Ngapuranen dosane anakmu iki
Lirik Lagu Ora Iso Mulih
Didi Kempot

Verse :
Mak bapak aku ra biso mulih
Bodho iki atiku sedih
Mak bapak aku ora teko
Neng kene aku isih kerjo

Mung donga lan pujimu
Sing tak suwun jroning uripku

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Interlude

Chorus :
Suarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Interlude

Chorus :
Suarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Suarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru