Iklan Chord Kunci Gitar

Ati Dudu Wesi - Didi Kempot ft. Happy Asmara

Kunci Gitar Ati Dudu Wesi - Didi Kempot ft. Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat. Happy Asmara

Intro : F G C Verse : F Ojo sak penakmu G Kowe ngelarani Em Ojo sak gampangmu Am Kowe ngobral janji Dm Nanging nyatane G Tresnomu kuwi C Ra tulus suci F Wis tak perjuangke G Sing mbok karepke Em Ning nyatane tresno Am Kok anggep raono Dm Aku iso lungo G Yen mbok sio sio C Timbang soyo loro Chorus : F G Ati iki dudu seko wesi Em Am Sek raiso saben dino mbok larani Dm G Keloro loro ning njero dodo C Nambah perih ning ati F G Ati iki dudu seko watu Em Am Sek raiso mbendino mbok gawe tatu Dm G Tulung lereno timbang soyo ajur C Aku tak trimo mundur Interlude : F G Em E Am Dm G C F Ojo sak penakmu G Kowe ngelarani Em Ojo sak gampangmu Am Kowe ngobral janji Dm Nanging nyatane G Tresnomu kuwi C Ra tulus suci F Wis tak perjuangke G Sing mbok karepke Em Ning nyatane tresno Am Kok anggep raono Dm Aku iso lungo G Yen mbok sio sio C Timbang soyo loro Chorus : F G Ati iki dudu seko wesi Em Am Sek raiso saben dino mbok larani Dm G Keloro loro ning njero dodo C Nambah perih ning ati F G Ati iki dudu seko watu Em Am Sek raiso mbendino mbok gawe tatu Dm G Tulung lereno timbang soyo ajur C Aku tak trimo mundur Am Dm G Tulung lereno timbang soyo ajur C Aku tak trimo mundur

Lirik Lagu Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat. Happy Asmara

Verse : Ojo sak penakmu Kowe ngelarani Ojo sak gampangmu Kowe ngobral janji Nanging nyatane Tresnomu kuwi Ra tulus suci Wis tak perjuangke Sing mbok karepke Ning nyatane tresno Kok anggep raono Aku iso lungo Yen mbok sio sio Timbang soyo loro Chorus : Ati iki dudu seko wesi Sek raiso saben dino mbok larani Keloro loro ning njero dodo Nambah perih ning ati Ati iki dudu seko watu Sek raiso mbendino mbok gawe tatu Tulung lereno timbang soyo ajur Aku tak trimo mundur Interlude Ojo sak penakmu Kowe ngelarani Ojo sak gampangmu Kowe ngobral janji Nanging nyatane Tresnomu kuwi Ra tulus suci Wis tak perjuangke Sing mbok karepke Ning nyatane tresno Kok anggep raono Aku iso lungo Yen mbok sio sio Timbang soyo loro Chorus : Ati iki dudu seko wesi Sek raiso saben dino mbok larani Keloro loro ning njero dodo Nambah perih ning ati Ati iki dudu seko watu Sek raiso mbendino mbok gawe tatu Tulung lereno timbang soyo ajur Aku tak trimo mundur Tulung lereno timbang soyo ajur Aku tak trimo mundur

Video Youtube Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat. Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru