Iklan Chord Kunci Gitar

Kancanono Aku - Didi Kempot

Kunci Gitar Kancanono Aku - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Kancanono Aku Didi Kempot

Intro : C D G Verse : C D Sewengi koe teko.. nekani aku G Saiki lungo C D Ninggalke aku.. ngilang ngimpiku G Nengndi lungamu C Am D Rasane sepi.. neng kene dewe G Sepi uripku Chorus : C D Wes tak turuti.. opo karepmu G Em Uwes tak wenehi.. sing neng ragaku Am D Uwis ojo lungo.. elingo aku G Ngancani aku C D Kowe langitku.. kowe bumiku G Em Sawangen aku.. ono mripatmu Am D Tulung ojo lungo.. ninggalke aku G Kancanono aku C D Takono neng aku.. ikhlase tresno G Sing neng nyawaku C D Takono neng aku.. piye rasane G Sepi uripku C Am D Tanpo tresnamu.. tanpo sayangmu G Loro uripku Interlude : C D G Em Am D G Chorus : C D (Wes tak turuti.. opo karepmu G Em Uwes tak wenehi.. sing neng ragaku Am D Uwis ojo lungo.. elingo aku G Kancanono aku..) C D Wes tak turuti.. opo karepmu G Em Uwes tak wenehi.. sing neng ragaku Am D Uwis ojo lungo.. elingo aku G Ngancani aku C D Kowe langitku.. kowe bumiku G Em Sawangen aku.. ono mripatmu Am D Tulung ojo lungo.. ninggalke aku G Kancanono aku Ending : C D G

Lirik Lagu Kancanono Aku Didi Kempot

Verse : Sewengi koe teko.. nekani aku Saiki lungo Ninggalke aku.. ngilang ngimpiku Nengndi lungamu Rasane sepi.. neng kene dewe Sepi uripku Chorus : Wes tak turuti.. opo karepmu Uwes tak wenehi.. sing neng ragaku Uwis ojo lungo.. elingo aku Ngancani aku Kowe langitku.. kowe bumiku Sawangen aku.. ono mripatmu Tulung ojo lungo.. ninggalke aku Kancanono aku Takono neng aku.. ikhlase tresno Sing neng nyawaku Takono neng aku.. piye rasane Sepi uripku Tanpo tresnamu.. tanpo sayangmu Loro uripku Interlude Chorus : (Wes tak turuti.. opo karepmu Uwes tak wenehi.. sing neng ragaku Uwis ojo lungo.. elingo aku Kancanono aku..) Wes tak turuti.. opo karepmu Uwes tak wenehi.. sing neng ragaku Uwis ojo lungo.. elingo aku Ngancani aku Kowe langitku.. kowe bumiku Sawangen aku.. ono mripatmu Tulung ojo lungo.. ninggalke aku Kancanono aku

Video Youtube Kancanono Aku Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru