Banyu Langit - Didi Kempot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lirik dan Chord Kunci Gitar Banyu Langit - Didi Kempot
Chord Kunci Gitar Lagu Banyu Langit
Didi Kempot

Intro : 
Bb  D#  Bb  D#
Dm  Cm  F   Bb

Verse :
Bb
  Sworo angin
  Dm
Angin sing ngreridu ati
D#
  Ngelingake
   F
Sliramu sing tak tresnani
Bb
  Pingin nangis
  Dm
Ngetokke eluh neng pipi
D#
  Suwe ra weruh
   F
Senajan mung ono ngimpi

     Gm               Dm
Ngalemo ngalem ning dadaku
       D#                  F
Tambanono roso kangen ning atiku
     Gm               Dm
Ngalemo ngalemo ning aku
        D#              F
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Bb
  Banyu langit
      Dm
Sing ono nduwur kayangan
D#
  Watu gede
   F
Kalingan mendunge udan
Bb
  Telesono..
   Dm
Atine wong sing kasmaran
D#
  Setio janji
  F
Seprene tansah kelingan

   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purbO
         D#
Melu krungu suaramu
    F
Ngomongke opo
   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purbo
           D#          F
Sing neng langgran wonosari
     Bb
Yogjokarto

Interlude :
Bb   Dm   D#   F
Gm   Dm   D#   Cm   F

Chorus :
     Gm      
Janjine
           Dm
Lungane ra nganti suwe suwe
      D#
Pamit esuk lungane
     F
Ra nganti sore
     Gm
Janjine
           Dm
Lungo ra nganti semene suwene
       D#           F
Nganti kapan tak enteni
Bb
Sak tekane

Bb
  Udan grimis
  Dm
Telesono klambi iki
D#
  Jroning dodo
    F
Ben ra garing ngekep janji
Bb
  Ora lamis
  Dm
gedene nggonku nresnani
D#
  Nganti kapan
 F
Aku ora biso lali

   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purbo
         D#
Melu krungu suaramu
    F
Ngomongke opo
   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purbo
          D#
Sing neng langgran
            F
Wonosari Yogjokarto

Chorus :
     Gm      
Janjine
           Dm
Lungane ra nganti suwe suwe
      D#
Pamit esuk lungane
     F
Ra nganti sore
     Gm
Janjine
           Dm
Lungo ra nganti semene suwene
       D#           F
Nganti kapan tak enteni
Bb
Sak tekane

Ending :
Bb   Dm   D#   F   Bb
Lirik Lagu Banyu Langit
Didi Kempot

Verse :
Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake
Sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ngalem ning dadaku
Tambanono roso kangen ning atiku
Ngalemo ngalemo ning aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gede
Kalingan mendunge udan
Telesono
Atine wong sing kasmaran
Setio janji
Seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu
Ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran wonosari
Yogjokarto

Interlude

Chorus :    
Janjine
Lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane
Ra nganti sore
Janjine
Lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni
Sak tekane

Udan grimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji
Ora lamis
gedene nggonku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu
Ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran
Wonosari Yogjokarto

Chorus :
Janjine
Lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane
Ra nganti sore
Janjine
Lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni
Sak tekane