Iklan Chord Kunci Gitar

Rebutan Bantal - Didi Kempot

Kunci Gitar Rebutan Bantal - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Rebutan Bantal Didi Kempot

Intro : D#m D#m D#m G#m G#m G#m G#m A# Verse : D#m D#m Mbiyen kowe konco pasar D#m Wong loro turu sak kamar G#m G#m Di rewangi rebutan bantal G#m G#m (Rebutan bantal) A# D#m A# Bantale suwek kapuke mubal (mubal) D#m D#m Saiki kowe kepenak D#m Pangananmu enak-enak G#m G#m Ra perduli kancane ngelak G#m G#m Di takoni malah nyentak A# D#m Ora mangsuli kok malah nggetak C# C# Ngendikane tiang pinter F# F# Roda niku mlakune muter A# A# Ojo dumeh lagi bener A# D#m Opo opo njaluke pener Interlude : C# C# F# F# C# C# D#m A# Chorus : D#m D#m Kowe santen aku ampase C# C# Ngono kuwi tak umpamakke B G#m Barang penak lali koncone B D#m Mbok eling jaman mbiyene Interlude : C# C# D#m A# D#m D#m Kowe wareg aku sing luwe C# C# Ngono kuwi tak umpamakke B G#m Bareng penak lali koncone A# D#m A# Konco pasar konco luwe D#m D#m Mbiyen kowe konco pasar D#m Wong loro turu sak kamar G#m G#m Di rewangi rebu..tan bantal G#m G#m (Rebutan bantal) A# D#m A# Bantale suwek kapuke mubal (mubal) D#m D#m Saiki kowe kepenak D#m Pangananmu enak-enak G#m G#m Ra perduli kancane ngelak G#m G#m Di takoni malah nyentak A# D#m Ora mangsuli kok malah nggetak C# C# Ngendikane tiang pinter F# F# Roda niku mlakune muter A# A# Ojo dumeh lagi bener A# D#m Opo opo njaluke pener Interlude : C# C# F# F# C# C# D#m A# Chorus : D#m D#m Kowe santen aku ampase C# C# Ngono kuwi tak umpamakke B G#m Barang penak lali koncone B D#m Mbok eling jaman mbiyene Interlude : C# C# D#m A# D#m D#m Kowe wareg aku sing luwe C# C# Ngono kuwi tak umpamakke B G#m Bareng penak lali koncone A# D#m Konco pasar konco luwe Ending : G#m A# D#m (Konco pasar)

Lirik Lagu Rebutan Bantal Didi Kempot

Verse : Mbiyen kowe konco pasar Wong loro turu sak kamar Di rewangi rebutan bantal (Rebutan bantal) Bantale suwek kapuke mubal (mubal) Saiki kowe kepenak Pangananmu enak-enak Ra perduli kancane ngelak Di takoni malah nyentak Ora mangsuli kok malah nggetak Ngendikane tiang pinter Roda niku mlakune muter Ojo dumeh lagi bener Opo opo njaluke pener Interlude Chorus : Kowe santen aku ampase Ngono kuwi tak umpamakke Barang penak lali koncone Mbok eling jaman mbiyene Interlude Kowe wareg aku sing luwe Ngono kuwi tak umpamakke Bareng penak lali koncone Konco pasar konco luwe Mbiyen kowe konco pasar Wong loro turu sak kamar Di rewangi rebu..tan bantal (Rebutan bantal) Bantale suwek kapuke mubal (mubal) Saiki kowe kepenak Pangananmu enak-enak Ra perduli kancane ngelak Di takoni malah nyentak Ora mangsuli kok malah nggetak Ngendikane tiang pinter Roda niku mlakune muter Ojo dumeh lagi bener Opo opo njaluke pener Interlude Chorus : Kowe santen aku ampase Ngono kuwi tak umpamakke Barang penak lali koncone Mbok eling jaman mbiyene Interlude Kowe wareg aku sing luwe Ngono kuwi tak umpamakke Bareng penak lali koncone Konco pasar konco luwe Ending : (Konco pasar)

Video Youtube Rebutan Bantal Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru