Iklan Chord Kunci Gitar

Badher Saradan - Didi Kempot

Kunci Gitar Badher Saradan - Didi Kempot

Kunci Gitar Chord Badher Saradan - Didi Kempo

Chord Kunci Gitar Lagu Badher Saradan Didi Kempot

Intro : Dm Gm C F Dm Gm A Dm Verse : Dm Gm Tresnaku mbok gantung ning pinggir ndalan C F Nasibku lontang-lantung ra karuan Dm Gm Kejel-kejel nyanthel kepanasan A Dm Nganti koyo iwak badher saradan Dm Gm Omahmu mung adep-adepan lawang C F Mlaku sikil semenit jane wis tekan Dm Gm Bebasan gendenge tunggal sak talang A Dm Kowe lungo tanpo pamit ra konangan (minggat) Interlude : Bb C Dm Chorus : Gm C Loro atiku loro (loro) F Gm Aku keloro-loro ngempet roso tresno A Dm Kepingin cerito nanging karo sopo Gm C Loro atiku loro (loro) F Gm Aku keloro-loro kepingin nyawang A Dm Sak kedheping netro ngilang ra kondho Interlude : A Dm Gm A Dm Dm Gm Tresnaku mbok gantung ning pinggir ndalan C F Nasibku lontang-lantung ra karuan Dm Gm Kejel-kejel nyanthel kepanasan A Dm Nganti koyo iwak badher saradan Dm Gm Omahmu mung adep-adepan lawang C F Mlaku sikil semenit jane wis tekan Dm Gm Bebasan gendenge tunggal sak talang A Dm Kowe lungo tanpo pamit ra konangan (minggat) Interlude : Bb C Dm Chorus : Gm C Loro atiku loro (loro) F Gm Aku keloro-loro ngempet roso tresno A Dm Kepingin cerito nanging karo sopo Gm C Loro atiku loro (loro) F Gm Aku keloro-loro kepingin nyawang A Dm Sak kedheping netro ngilang ra kondho Ending : Dm

Lirik Lagu Badher Saradan Didi Kempot

Verse : Tresnaku mbok gantung ning pinggir ndalan Nasibku lontang-lantung ra karuan Kejel-kejel nyanthel kepanasan Nganti koyo iwak badher saradan Omahmu mung adep-adepan lawang Mlaku sikil semenit jane wis tekan Bebasan gendenge tunggal sak talang Kowe lungo tanpo pamit ra konangan (minggat) Interlude Chorus : Loro atiku loro (loro) Aku keloro-loro ngempet roso tresno Kepingin cerito nanging karo sopo Loro atiku loro (loro) Aku keloro-loro kepingin nyawang Sak kedheping netro ngilang ra kondho Interlude Tresnaku mbok gantung ning pinggir ndalan Nasibku lontang-lantung ra karuan Kejel-kejel nyanthel kepanasan Nganti koyo iwak badher saradan Omahmu mung adep-adepan lawang Mlaku sikil semenit jane wis tekan Bebasan gendenge tunggal sak talang Kowe lungo tanpo pamit ra konangan (minggat) Interlude Chorus : Loro atiku loro (loro) Aku keloro-loro ngempet roso tresno Kepingin cerito nanging karo sopo Loro atiku loro (loro) Aku keloro-loro kepingin nyawang Sak kedheping netro ngilang ra kondho

Video Youtube Badher Saradan Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru