Iklan Chord Kunci Gitar

Ngoyak Tresno - Didi Kempot

Kunci Gitar Ngoyak Tresno - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ngoyak Tresno Didi Kempot

Intro : Bb D# F Bb Gm C F Verse : Bb D# F Bb Aku ora wedi panase segoro geni Gm C F Ning endi lungamu, tak goleki Bb D# F Bb Jerone samudro ra biso ngalangi D# F Bb Tresnaku, sing ono neng ati Bb D# F Bb Aku lan uripmu, koyo langit lan bumi Gm C F Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki Bb D# F Bb Aku dudu rojo, uripku rekoso D# F Bb Mung duwe nyowo lan roso tresno Interlude : Gm Bb Cm F Bb Chorus : Gm Dm Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji D# F Bb Sugih miskin ginaris kang dumadi Gm Dm Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji D# F Bb F Tresnaku mbok tompo tulus neng ati Bb D# F Bb Aku ora wedi panase segoro geni D# F Bb Jerone samudro ra biso ngalangi Interlude : Bb D# F Bb Gm C F Bb D# F Bb D# F Bb F Bb D# F Bb Aku lan uripmu koyo langit lan bumi Gm C F Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki Bb D# F Bb Aku dudu rojo, uripku rekoso D# F Bb Mung duwe nyowo lan roso tresno Interlude : Gm Bb Cm F Bb Chorus : Gm Dm Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji D# F Bb Sugih miskin ginaris kang dumadi Gm Dm Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji D# F Bb F Tresnaku mbok tompo tulus neng ati Bb D# F Bb Aku ora wedi panase segoro geni D# F Bb Jerone samudro ra biso ngalangi D# F Bb Tresnaku mbok tompo, tulus neng ati

Lirik Lagu Ngoyak Tresno Didi Kempot

Verse : Aku ora wedi panase segoro geni Ning endi lungamu, tak goleki Jerone samudro ra biso ngalangi Tresnaku, sing ono neng ati Aku lan uripmu, koyo langit lan bumi Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki Aku dudu rojo, uripku rekoso Mung duwe nyowo lan roso tresno Interlude Chorus : Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji Sugih miskin ginaris kang dumadi Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji Tresnaku mbok tompo tulus neng ati Aku ora wedi panase segoro geni Jerone samudro ra biso ngalangi Interlude Aku lan uripmu koyo langit lan bumi Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki Aku dudu rojo, uripku rekoso Mung duwe nyowo lan roso tresno Interlude Chorus : Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji Sugih miskin ginaris kang dumadi Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji Tresnaku mbok tompo tulus neng ati Aku ora wedi panase segoro geni Jerone samudro ra biso ngalangi Tresnaku mbok tompo, tulus neng ati

Video Youtube Ngoyak Tresno Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru