Iklan Chord Kunci Gitar

Ora Iso Mulih - Didi Kempot

Kunci Gitar Ora Iso Mulih - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ora Iso Mulih Didi Kempot

Intro : F Dm Bb F Gm C F Verse : F Dm Bb F Mak bapak aku ra biso mulih Dm Gm C Bodho iki atiku sedih F Dm Bb F Mak bapak aku ora teko Dm Gm C Neng kene aku isih kerjo Bb C F Dm Mung donga lan pujimu Bb C Sing tak suwun jroning uripku F Dm Bb F Mak bapak uwis ojo nangis Dm Gm C Woconen layang sing tak tulis F Dm Bb F Mak bapak ngapuranen aku Dm Gm C Yen ono salah lan luputku Bb C F Dm Neng kene koyo ngene rasane Bb C F Pingin mulih isih kurang sangune Interlude : Gm Am C F Chorus : C F Suarane takbir ing wayah wengi C F Ngelingke salah dosa iki C F Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Bb C F Ngapuranen dosane anakmu iki F Dm Bb F Mak bapak uwis ojo nangis Dm Gm C Woconen layang sing tak tulis F Dm Bb F Mak bapak ngapuranen aku Dm Gm C Yen ono salah lan luputku Bb C F Dm Neng kene koyo ngene rasane Bb C F Pingin mulih isih kurang sangune Interlude : Gm Am C F Chorus : C F Suarane takbir ing wayah wengi C F Ngelingke salah dosa iki C F Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Bb C F Ngapuranen dosane anakmu iki C F Suarane takbir ing wayah wengi C F Ngelingke salah dosa iki C F Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Bb C F Ngapuranen dosane anakmu iki Bb C F Ngapuranen dosane anakmu iki

Lirik Lagu Ora Iso Mulih Didi Kempot

Verse : Mak bapak aku ra biso mulih Bodho iki atiku sedih Mak bapak aku ora teko Neng kene aku isih kerjo ung donga lan pujimu Sing tak suwun jroning uripku Mak bapak uwis ojo nangis Woconen layang sing tak tulis Mak bapak ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku eng kene koyo ngene rasane Pingin mulih isih kurang sangune Interlude Chorus : Suarane takbir ing wayah wengi Ngelingke salah dosa iki Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Ngapuranen dosane anakmu iki Mak bapak uwis ojo nangis Woconen layang sing tak tulis Mak bapak ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku eng kene koyo ngene rasane Pingin mulih isih kurang sangune Interlude Chorus : Suarane takbir ing wayah wengi Ngelingke salah dosa iki Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Ngapuranen dosane anakmu iki Suarane takbir ing wayah wengi Ngelingke salah dosa iki Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki Ngapuranen dosane anakmu iki Ngapuranen dosane anakmu iki

Video Youtube Ora Iso Mulih Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru