Iklan Chord Kunci Gitar

Janji Palsu - Didi Kempot

Kunci Gitar Janji Palsu - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Janji Palsu
Didi Kempot

Intro :
G   A  F#m  Bm
Em  A  D
G   A  F#m  Bm
G   A  D    A

Verse :
   D                   Bm
Kuping iki durung sudo rungu
        G        A         D
Isih krungu malah tekan atiku
  Em        D      Bm
Naliko kowe ngucapake
    E               A
Tresnamu ning ngarepku

        D               Bm
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
       G              A      D
Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
 Em           A     D        Bm
Awakku nganti kuru amargo janjimu
  Em    A     D         A
Kabeh kuwi janji palsu

Chorus :
             D        G      D
Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
           D         E     A
Yen kowe setio ning opo ngapusi aku
           D          G       D
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
           D         E         A
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

G                  D        Bm
Tak enteni, ning kene ora teko
  Em      A            D     A
Lungo ninggal lali keluargo

Interlude :
D   F#m  G    A   D
Em  A    F#m  Bm
G   A    D    A

       D                Bm
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
       G              A      D
Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
 Em           A     D        Bm
Awakku nganti kuru amargo janjimu
  Em    A     D         A
Kabeh kuwi janji palsu

Chorus :
             D        G      D
Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
           D         E     A
Yen kowe setio ning opo ngapusi aku
           D          G       D
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
           D         E         A
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

G                  D        Bm
Tak enteni, ning kene ora teko
  Em      A            D
Lungo ninggal lali keluargo
G                  D        Bm
Tak enteni, ning kene ora teko
  Em      A            D     A
Lungo ninggal lali keluargo

Ending :
G  D  Bm  Em  A  D
Lirik Lagu Janji Palsu
Didi Kempot

Verse :
Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
Awakku nganti kuru amargo janjimu
Kabeh kuwi janji palsu

Chorus :
Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setio ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni, ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo

Interlude

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podo sing kok ucap ke ning aku
Awakku nganti kuru amargo janjimu
Kabeh kuwi janji palsu

Chorus :
Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setio ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni, ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo
Tak enteni, ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru