Iklan Chord Kunci Gitar

Mung Konco - CHDS

Kunci Gitar Mung Konco - CHDS

Kunci Gitar Chord Mung Konco - CHDS

Chord Kunci Gitar Lagu Mung Konco CHDS

Intro : E B C#m G#m A E F#m B E Verse : E B C#m G#m Biyen.. rasane biasa wae A B E Nanging ngopo saiki dadi ngene A B Kowe.. sing tak tresno G#m C#m Nganggepe mung konco F#m B E B Rapopo.. kabeh tetep tak tompo E B C#m G#m Jaremu.. luweh penak kekancan A B E Jane kowe mung wegah pacaran A B Ati sing wes tak toto G#m C#m Atos ngluwihi boto F#m B E Saiki ambyar.. amung mergo ukoro Chorus : A B Kurang opo aku iki G#m C#m Anggonku arep nresnani F#m Kowe malah tegel B E Ngerubah bentuke ati A B Opo mergo mileh liyo G#m C#m Anggonmu ninggal cerito F#m B E Selama ini aku tok anggep konco Interlude : A Am G#m C#m C# F#m B E B Chorus : A B Pancen aku wes ikhlas G#m C#m Mergo cinta ra kudu terbalas F#m B Tapi kowe ra iso nompo E Roso sing nyoto A B Kurang opo aku iki G#m C#m Anggonku arep nresnani F#m Kowe malah tegel B E Ngerubah bentuke ati A B Opo mergo mileh liyo G#m C#m Anggonmu ninggal cerito F#m B E C# Selama ini aku tok anggep konco Chorus : B C# Kurang opo aku iki A#m D#m Anggonku arep nresnani G#m Kowe malah tegel C# F# Ngerubah bentuke ati B C# Opo mergo mileh liyo A#m D#m Anggonmu ninggal cerito G#m C# F# D#m Selama ini aku tok anggep konco G#m C# F# Selama ini aku tok anggep konco G#m C# Selama ini.. B Bm F# Aku tok anggep konco

Lirik Lagu Mung Konco CHDS

Verse : Biyen.. rasane biasa wae Nanging ngopo saiki dadi ngene Kowe.. sing tak tresno Nganggepe mung konco Rapopo.. kabeh tetep tak tompo Jaremu.. luweh penak kekancan Jane kowe mung wegah pacaran Ati sing wes tak toto Atos ngluwihi boto Saiki ambyar.. amung mergo ukoro Chorus : Kurang opo aku iki Anggonku arep nresnani Kowe malah tegel Ngerubah bentuke ati Opo mergo mileh liyo Anggonmu ninggal cerito Selama ini aku tok anggep konco Interlude Chorus : Pancen aku wes ikhlas Mergo cinta ra kudu terbalas Tapi kowe ra iso nompo Roso sing nyoto Kurang opo aku iki Anggonku arep nresnani Kowe malah tegel Ngerubah bentuke ati Opo mergo mileh liyo Anggonmu ninggal cerito Selama ini aku tok anggep konco Chorus : Kurang opo aku iki Anggonku arep nresnani Kowe malah tegel Ngerubah bentuke ati Opo mergo mileh liyo Anggonmu ninggal cerito Selama ini aku tok anggep konco Selama ini aku tok anggep konco Selama ini.. Aku tok anggep konco

Video Youtube Mung Konco CHDS

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru