Iklan Chord Kunci Gitar

Ambyar - Didi Kempot

Kunci Gitar Ambyar - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ambyar
Didi Kempot

Intro :
B  E  B    E
B  E  D#m  C#m  F#  B  F#
B  E  D#m  C#m  F#  A  F#

Verse :
B
Wis kebacut ambyar
E
Remuk sing ning ati
 F#
Opo ngene iki
         B
Sing jenenge korban janji
C#m              D#m
  Wis ambyar aku kudu kepiye
  E                C#     F#  G#m A#m
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

B
Wis kebacut ambyar
E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe
      B
Selak nggonku milih pacar
C#m
  Wis ambyar..
     D#m
Loro sing tak rasake
  E                  C#
Kowe lungo ninggalke aku
F#         G#m A#m
Ning kene..

Chorus :
        B
Wis kebacut ambyar
  G#m
Ambyar koyo ngene
  E
Manise janjimu
       F#            C#m F#
Jebule mung ono lambe

        B
Wis kebacut ambyar
A#m G#m
  Ambyar koyo ngene
     E
Ning opo kowe tego
        F#
Nyekso aku koyo ngene
  C#m
Sopo sing rak karuan
      F#            B
Yen digawe kuciwo ambyar

Interlude :
C#m  D#m  E  C#  F#

B
Wis kebacut ambyar
E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe
      B
Selak nggonku milih pacar
C#m
  Wis ambyar..
     D#m
Loro sing tak rasake
  E                  Fm
Kowe lungo ninggalke aku
F#         G#m A#m
Ning kene..

Chorus :
        B
Wis kebacut ambyar
A#m G#m
  Ambyar koyo ngene
  E
Manise janjimu
       F#            C#m F#
Jebule mung ono lambe

        B
Wis kebacut ambyar
A#m G#m
  Ambyar koyo ngene
     E
Ning opo kowe tego
        F#
Nyekso aku koyo ngene
  C#m
Sopo sing rak karuan
      F#            E   G  B
Yen digawe kuciwo ambyar
Lirik Lagu Ambyar
Didi Kempot

Verse :
Wis kebacut ambyar
Remuk sing ning ati
Opo ngene iki
Sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Selak nggonku milih pacar
Wis ambyar..
Loro sing tak rasake
Kowe lungo ninggalke aku
Ning kene..

Chorus :
Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manise janjimu
Jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyekso aku koyo ngene
Sopo sing rak karuan
Yen digawe kuciwo ambyar

Interlude

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Selak nggonku milih pacar
Wis ambyar..
Loro sing tak rasake
Kowe lungo ninggalke aku
Ning kene..

Chorus :
Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manise janjimu
Jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyekso aku koyo ngene
Sopo sing rak karuan
Yen digawe kuciwo ambyar
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru