Iklan Chord Kunci Gitar

Tamba Teka Lara Lunga - Didi Kempot

Kunci Gitar Tamba Teka Lara Lunga - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Tamba Teka Lara Lunga Didi Kempot

Intro : Fm Gm C Fm Verse : Fm Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali F Bbm Sing tak suwun ning kono sing ngati-ati D# Bisaku mung nyawang G# Dimar jagad sing ning mego G C Ayang-ayangmu katon ning netro Interlude : Bbm C Fm Fm Aku lilo yen kowe rung biso bali F Bbm Lahir batin aku lilo tak estoni D# G# Senajan kangen tenan rasane ati iki C Fm Nganti kapan sirnane pacoban iki Interlude : C Fm C Fm Chorus : Bbm Tombo teko loro lungo Fm Duh Gusti enggal singkirno C Fm Leloro sing wonten negari kulo Interlude : C Fm Bbm Tombo teko loro lungo Fm Duh Gusti enggal welaso C Fm Paringono welas asih mring kawulo Fm Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali F Bbm Sing tak suwun ning kono sing ngati-ati D# Bisaku mung nyawang G# Dimar jagad sing ning mego G C Ayang-ayangmu katon ning netro Interlude : Bbm C Fm Fm Aku lilo yen kowe rung biso bali F Bbm Lahir batin aku lilo tak estoni D# G# Senajan kangen tenan rasane ono ing ati C Fm Nganti kapan sirnane pacoban iki Interlude : C Fm C Fm Chorus : Bbm Tombo teko loro lungo Fm Duh Gusti enggal singkirno C Fm Leloro sing wonten negari kulo Interlude : C Fm Bbm Tombo teko loro lungo Fm Duh Gusti enggal welaso C Fm Paringono welas asih mring kawulo C Fm Paringono welas asih mring kawulo

Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga Didi Kempot

Verse : Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali Sing tak suwun ning kono sing ngati-ati Bisaku mung nyawang Dimar jagad sing ning mego Ayang-ayangmu katon ning netro Interlude Aku lilo yen kowe rung biso bali Lahir batin aku lilo tak estoni Senajan kangen tenan rasane ati iki Nganti kapan sirnane pacoban iki Interlude Chorus : Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal singkirno Leloro sing wonten negari kulo Interlude Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal welaso Paringono welas asih mring kawulo Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali Sing tak suwun ning kono sing ngati-ati Bisaku mung nyawang Dimar jagad sing ning mego Ayang-ayangmu katon ning netro Interlude Aku lilo yen kowe rung biso bali Lahir batin aku lilo tak estoni Senajan kangen tenan rasane ono ing ati Nganti kapan sirnane pacoban iki Interlude Chorus : Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal singkirno Leloro sing wonten negari kulo Interlude Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal welaso Paringono welas asih mring kawulo Paringono welas asih mring kawulo

Video Youtube Tamba Teka Lara Lunga Didi Kempot

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru