Iklan Chord Kunci Gitar

Ngoyak Tresno - Didi Kempot

Kunci Gitar Ngoyak Tresno - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ngoyak Tresno
Didi Kempot

Intro :
Bb  D#  F   Bb
Gm  C   F

Verse :
Bb      D#          F      Bb
Aku ora wedi panase segoro geni
Gm             C         F
Ning endi lungamu, tak goleki
Bb       D#       F         Bb
Jerone samudro ra biso ngalangi
    D#         F   Bb
Tresnaku, sing ono neng ati

Bb       D#          F          Bb
Aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Gm         C           F
Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb       D#     F         Bb
Aku dudu rojo, uripku rekoso
          D#    F            Bb
Mung duwe nyowo lan roso tresno

Interlude :
Gm  Bb  Cm  F  Bb

Chorus :
Gm                      Dm
  Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  D#             F          Bb
Sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm                      Dm
  Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    D#           F     Bb          F
Tresnaku mbok tompo tulus neng ati

Bb      D#          F      Bb
Aku ora wedi panase segoro geni
       D#      F          Bb
Jerone samudro ra biso ngalangi

Interlude :
Bb  D#  F  Bb  Gm  C  F
Bb  D#  F  Bb  D#  F  Bb  F

Bb       D#         F          Bb
Aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Gm         C              F
Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb       D#     F         Bb
Aku dudu rojo, uripku rekoso
          D#    F            Bb
Mung duwe nyowo lan roso tresno

Interlude :
Gm  Bb  Cm  F  Bb

Chorus :
Gm                      Dm
  Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  D#             F          Bb
Sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm                      Dm
  Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    D#           F     Bb          F
Tresnaku mbok tompo tulus neng ati

Bb      D#          F      Bb
Aku ora wedi panase segoro geni
       D#      F          Bb
Jerone samudro ra biso ngalangi
         D#          F          Bb
Tresnaku mbok tompo, tulus neng ati
Lirik Lagu Ngoyak Tresno
Didi Kempot

Verse :
Aku ora wedi panase segoro geni
Ning endi lungamu, tak goleki
Jerone samudro ra biso ngalangi
Tresnaku, sing ono neng ati

Aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Aku dudu rojo, uripku rekoso
Mung duwe nyowo lan roso tresno

Interlude

Chorus :
Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
Sugih miskin ginaris kang dumadi
Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
Tresnaku mbok tompo tulus neng ati

Aku ora wedi panase segoro geni
Jerone samudro ra biso ngalangi

Interlude

Aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Aku dudu rojo, uripku rekoso
Mung duwe nyowo lan roso tresno

Interlude

Chorus :
Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
Sugih miskin ginaris kang dumadi
Yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
Tresnaku mbok tompo tulus neng ati

Aku ora wedi panase segoro geni
Jerone samudro ra biso ngalangi
Tresnaku mbok tompo, tulus neng ati
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru