Iklan Chord Kunci Gitar

Salah - Nella Kharisma

Kunci Gitar Salah - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Salah Nella Kharisma

Intro : E A E A E A E B Verse : E B/D# C#m B Umpomo kowe dadi aku A G#m F#m Raiso nuruti karepmu G# Salah bener kowe C#m Golek menangmu dewe A Aku ra bakal B E A E B Suwe-suwe urip karo kowe E B/D# C#m B Sepisan pindo aku meneng wae A B Terus malah aku E Seng mok salah-salahne A E Aku kudu piye ngadepi kowe B E B Lek ngono aku tak urip dewe Chorus : E Arep ngene salah A Arep ngono salah B Kowe paling bener E B Kok aku seng panggah salah E Ngomong ngene salah, A Ngomong ngono salah B E B Suwe-suwe aku seng ora betah A Arep ngene aku salah E Arep ngono aku salah B Yen ngene carane A E Mending aku ngajak pisah Interlude : A B E F#m G#m A B C# F# C#/F D#m C# Sepisan pindo aku meneng wae B C# Terus malah aku F# Seng mok salah-salahne B F# Aku kudu piye ngadepi kowe C# F# C# Lek ngono aku tak urip dewe Chorus : F# Arep ngene salah B Arep ngono salah C# Kowe paling bener F# C# Kok aku seng panggah salah F# Ngomong ngene salah B Ngomong ngono salah C# F# C# Suwe-suwe aku seng ora betah F# Arep ngene salah B Arep ngono salah C# Kowe paling bener F# C# Kok aku seng panggah salah F# Ngomong ngene salah B Ngomong ngono salah C# F# Suwe-suwe aku seng ora betah B Arep ngene aku salah F# Arep ngono aku salah C# Yen ngene carane B F# Mending aku ngajak pisah

Lirik Lagu Salah Nella Kharisma

Verse : Umpomo kowe dadi aku Raiso nuruti karepmu Salah bener kowe Golek menangmu dewe Aku ra bakal Suwe-suwe urip karo kowe Sepisan pindo aku meneng wae Terus malah aku Seng mok salah-salahne Aku kudu piye ngadepi kowe Lek ngono aku tak urip dewe Chorus : Arep ngene salah Arep ngono salah Kowe paling bener Kok aku seng panggah salah Ngomong ngene salah, Ngomong ngono salah Suwe-suwe aku seng ora betah Arep ngene aku salah Arep ngono aku salah Yen ngene carane Mending aku ngajak pisah Interlude Sepisan pindo aku meneng wae Terus malah aku Seng mok salah-salahne Aku kudu piye ngadepi kowe Lek ngono aku tak urip dewe Chorus : Arep ngene salah Arep ngono salah Kowe paling bener Kok aku seng panggah salah Ngomong ngene salah Ngomong ngono salah Suwe-suwe aku seng ora betah Arep ngene salah Arep ngono salah Kowe paling bener Kok aku seng panggah salah Ngomong ngene salah Ngomong ngono salah Suwe-suwe aku seng ora betah Arep ngene aku salah Arep ngono aku salah Yen ngene carane Mending aku ngajak pisah

Video Youtube Salah Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru