Iklan Chord Kunci Gitar

Konco Opo Rabi - Nella Kharisma

Kunci Gitar Konco Opo Rabi - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Konco Opo Rabi Nella Kharisma

Intro : Dm C Dm Verse : Dm Bb Milih koncoan opo rabi C F Rasah kedawan yen aku mbo tresnani Bb Gm Tak jaluk kowe ra bakal blenjani A Dm Ben iso selawase aku mbo duweni Dm Bb Milih koncoan opo rabi C Yen ndang dijaluk F Yen tresnoku mbok gandoli Bb Gm Rasah kesuwen mantene ndang di kipasi A Jejer lungguh kwade Dm Berbunga rasa ning ati Interlude : Dm Bb C F Bb Gm A Dm Dm Yen pancen karo aku tresno tenan Dm Gm Mending ndang mantenan C Wis ra usah kakean haluan C A Mergo biso ngubur lan dadi kedawan Dm Ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo Dm Gm Kabeh iso di rekoso C Yen wes mantep anggone bebrayan C A Nadyan kahanan ora dadi halangan Dm Buktine yen pancen ono katresnan Dm Gm Janur melengkung yen uwis di pasang C Atine pating gumebyar C Tamune dahar diramekno gendhing A Lan koploan Gm Dm Saiki milih wae koncoan opo rabi Gm A Ra sah bimbang manteb ning njero ati Chorus : Dm Bb Milih koncoan opo rabi C F Rasah kedawan yen aku mbo tresnani Bb Gm Tak jaluk kowe ra bakal blenjani A Dm Ben iso selawase aku mbo duweni Dm Bb Milih koncoan opo rabi C Yen ndang dijaluk F Yen tresnoku mbok gandoli Bb Gm Rasah kesuwen mantene ndang di kipasi A Jejer lungguh kwade Dm Berbunga rasa ning ati Interlude : Dm Bb C F Bb Gm A Dm Dm Yen pancen karo aku tresno tenan Dm Gm Mending ndang mantenan C Wis ra usah kakean haluan C A Mergo biso ngubur lan dadi kedawan Dm Ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo Dm Gm Kabeh iso di rekoso C Yen wes mantep anggone bebrayan C A Nadyan kahanan ora dadi halangan Dm Buktine yen pancen ono katresnan Dm Gm Janur melengkung yen uwis di pasang C Atine pating gumebyar C Tamune dahar diramekno gendhing A Lan koploan Gm Dm Saiki milih wae koncoan opo rabi Gm A Ra sah bimbang manteb ning njero ati Chorus : Dm Bb Milih koncoan opo rabi C F Rasah kedawan yen aku mbo tresnani Bb Gm Tak jaluk kowe ra bakal blenjani A Dm Ben iso selawase aku mbo duweni Dm Bb Milih koncoan opo rabi C Yen ndang dijaluk F Yen tresnoku mbok gandoli Bb Gm Rasah kesuwen mantene ndang di kipasi A Jejer lungguh kwade Dm Berbunga rasa ning ati

Lirik Lagu Konco Opo Rabi Nella Kharisma

Verse : Milih koncoan opo rabi Rasah kedawan yen aku mbo tresnani Tak jaluk kowe ra bakal blenjani Ben iso selawase aku mbo duweni Milih koncoan opo rabi Yen ndang dijaluk Yen tresnoku mbok gandoli Rasah kesuwen mantene ndang di kipasi Jejer lungguh kwade Berbunga rasa ning ati Interlude Yen pancen karo aku tresno tenan Mending ndang mantenan Wis ra usah kakean haluan Mergo biso ngubur lan dadi kedawan Ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo Kabeh iso di rekoso Yen wes mantep anggone bebrayan Nadyan kahanan ora dadi halangan Buktine yen pancen ono katresnan Janur melengkung yen uwis di pasang Atine pating gumebyar Tamune dahar diramekno gendhing Lan koploan Saiki milih wae koncoan opo rabi Ra sah bimbang manteb ning njero ati Chorus : Milih koncoan opo rabi Rasah kedawan yen aku mbo tresnani Tak jaluk kowe ra bakal blenjani Ben iso selawase aku mbo duweni Milih koncoan opo rabi Yen ndang dijaluk Yen tresnoku mbok gandoli Rasah kesuwen mantene ndang di kipasi Jejer lungguh kwade Berbunga rasa ning ati Interlude Yen pancen karo aku tresno tenan Mending ndang mantenan Wis ra usah kakean haluan Mergo biso ngubur lan dadi kedawan Ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo Kabeh iso di rekoso Yen wes mantep anggone bebrayan Nadyan kahanan ora dadi halangan Buktine yen pancen ono katresnan Janur melengkung yen uwis di pasang Atine pating gumebyar Tamune dahar diramekno gendhing Lan koploan Saiki milih wae koncoan opo rabi Ra sah bimbang manteb ning njero ati Chorus : Milih koncoan opo rabi Rasah kedawan yen aku mbo tresnani Tak jaluk kowe ra bakal blenjani Ben iso selawase aku mbo duweni Milih koncoan opo rabi Yen ndang dijaluk Yen tresnoku mbok gandoli Rasah kesuwen mantene ndang di kipasi Jejer lungguh kwade Berbunga rasa ning ati

Video Youtube Konco Opo Rabi Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru