Iklan Chord Kunci Gitar

Pikir Keri - Nella Kharisma

Kunci Gitar Pikir Keri - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Pikir Keri
Nella Kharisma

Intro :
Am  F  Am  F

Chorus :
Am                    F
  Yen gelem tak jak rabi
                       C
  Yen ra gelem tak jagongi
                          G
  Sing ra penting piker keri
Am                     F
  Yen kowe gelem tak sayang
                      C
  Yo ojo mbok gawe bimbang
                   G
  Ra sah kakean alesan

Interlude :
Am  F  C  G
Am  F  C  G

Rapp :
Am                                       F
  Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
               F                      C
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
                C                   G
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
                G                     Am
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

             Am                   F
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
              F                  C
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
              C                 G
Jodoh bakal tekan ora bakal kijolan
               G                      Am
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

Am  G     C   
Pi  ker keri..
Am  G     F
Pi  ker keri..
     E
Ketimbang loro ati

Chorus :
Am                    F
  Yen gelem tak jak rabi
                       C
  Yen ra gelem tak jagongi
                          G
  Sing ra penting piker keri
Am                     F
  Yen kowe gelem tak sayang
                      C
  Yo ojo mbok gawe bimbang
                   G
  Ra sah kakean alesan

Interlude :
Am  F  C  G
Am  F  C  G

Rapp :
Am                                       F
  Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
                    F 
Gusti niku mboten sare 
                     C
Kowe kui seng jengkelke
            C                G
Abot dirasakne rakuat dibecakne
           G                       Am
Ra sah dipiker mbok miker seng liyane

                Am          F
Tresnoku seng gede mbok prekne
               F                    C
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
                C                 G
Ending :
              G                      Am
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

Am  G     C   
Pi  ker keri..
Am  G     F
Pi  ker keri..
     E
Ketimbang loro ati

Chorus :
Am                    F
  Yen gelem tak jak rabi
                       C
  Yen ra gelem tak jagongi
                          G
  Sing ra penting piker keri
Am                     F
  Yen kowe gelem tak sayang
                      C
  Yo ojo mbok gawe bimbang
                   G
  Ra sah kakean alesan

Am                    F
  Yen gelem tak jak rabi
                       C
  Yen ra gelem tak jagongi
                          G
  Sing ra penting piker keri
Am                     F
  Yen kowe gelem tak sayang
                      C
  Yo ojo mbok gawe bimbang
                   G
  Ra sah kakean alesan

Ending :
Am  F  C  G
Am  F  C  G
Lirik Lagu Pikir Keri
Nella Kharisma

Chorus :
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Interlude

Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodoh bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

Pi  ker keri..
Pi  ker keri..
Ketimbang loro ati

Chorus :
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Interlude

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare 
Kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Ra sah dipiker mbok miker seng liyane

Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Ending :
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe

Pi  ker keri..
Pi  ker keri..
Ketimbang loro ati

Chorus :
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru