-->

Iklan Chord Kunci Gitar

Kimcil Kepolen - Nella Kharisma

Kunci Gitar Kimcil Kepolen - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Kimcil Kepolen
Nella Kharisma

Intro :
Em  Bm  C  G  B

Em             Bm           C
Pancene koe pabu nuruti ibumu
               G     B         Em
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
 Em         Bm               C
Opo koyo ngene susahe wong kere
                  G   B           Em
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

                                     Bm
Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
                               C
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
                               G
Opo aku salah nek aku tresno koe
                     Bm           
Po pendak dino atimu enenge gelisah

Em                                 Bm
Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
                                   C
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
                                   G
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo
                       Bm          
Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Chorus :
Em            Bm           C
Pancene koe pabu nuruti ibumu
               G    B          Em
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
 Em         Bm                C
Opo koyo ngene susahe wong kere
                  G   B            Em
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

                                  Bm
Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
                                         C
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
                                  G
Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
                     B
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Em                              Bm
Jaremu nek ra FU koe ora i love you
                               C
Jaremu nek ra ninja koe ora cinta
                                 G
Nanging pie meneh aku wong ra nduwe
                     B             Em
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Chorus :
Em            Bm           C
Pancene koe pabu nuruti ibumu
               G    B          Em
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
 Em         Bm                C
Opo koyo ngene susahe wong kere
                  G  B             Em
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

                                Bm
Yo nek koe ra iso trimo opo enenge
                                  C
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
                              G
Pancen koe konco neng atimu wuto
                     B
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Em                             Bm
Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
                                     C
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
                                G
Ojo rumongso bisa nek koe ora iso
                        B
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Chorus :
Em            Bm           C
Pancene koe pabu nuruti ibumu
               G    B          Em
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
 Em         Bm                C
Opo koyo ngene susahe wong kere
                  G  B             Em
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Em            Bm           C
Pancene koe pabu nuruti ibumu
               G    B          Em
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
 Em         Bm                C
Opo koyo ngene susahe wong kere
                  G  B             Em
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
Lirik Lagu Kimcil Kepolen
Nella Kharisma

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno koe
Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Chorus :
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra FU koe ora i love you
Jaremu nek ra ninja koe ora cinta
Nanging pie meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Chorus :
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yo nek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Chorus :
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru