Iklan Chord Kunci Gitar

Cemoro Soge - Eny Sagita

Kunci Gitar Cemoro Soge - Eny Sagita

Chord Kunci Gitar Lagu Cemoro Soge Eny Sagita

Intro : Bm G Em F# Bm F# Bm Verse : Bm G Bm Wedang ireng neng pinggir segoro soge Em Bm Dadi tombo katresnanku sing ngemboro Em Ning pinggir segoro kidul Bm Pasir alus sing ngancani G F# Ombak gumblegar dadi saksi kangenku Bm G Bm Pengen ambyur gegojekan karo banyu Em Bm Luwih jangkep kabeh yen ono sliramu Em Bm Duh pepujaning atiku kancanono roso iki G F# Bm Mugo biso sesandingan ro sliramu Interlude : Bm Em A D Em F# Bm Chorus : Bm G Ijo wit witane cemoro urang arane Em A Bm Pinongko dadi saksine kangen iki Interlude : Em F# Bm Bm G Abang candi ayu semburat apik wernone Em A Bm Ngelengake marang manise esemmu Em Pacitan dadi crito Bm Roso kangen jroning dodo G F# Bm Sineksen cemoro urang dadi nyoto Interlude : Bm G Em F# Bm F# Bm Bm G Bm Pengen ambyur gegojekan karo banyu Em Bm Luwih jangkep kabeh yen ono sliramu Em Bm Duh pepujaning atiku kancanono roso iki G F# Bm Mugo biso sesandingan ro sliramu.. Interlude : Bm Em A D Em F# Bm Chorus : Bm G Ijo wit witane cemoro urang arane Em A Bm Pinongko dadi saksine kangen iki Interlude : Em F# Bm Bm G Abang candi ayu semburat apik wernone Em A Bm Ngelengake marang manise esemmu Em Pacitan dadi crito Bm Roso kangen jroning dodo G F# Bm Sineksen cemoro urang dadi nyoto G F# Bm Sineksen cemoro urang dadi nyoto

Lirik Lagu Cemoro Soge Eny Sagita

Verse : Wedang ireng neng pinggir segoro soge Dadi tombo katresnanku sing ngemboro Ning pinggir segoro kidul Pasir alus sing ngancani Ombak gumblegar dadi saksi kangenku Pengen ambyur gegojekan karo banyu Luwih jangkep kabeh yen ono sliramu Duh pepujaning atiku kancanono roso iki Mugo biso sesandingan ro sliramu Interlude Chorus : Ijo wit witane cemoro urang arane Pinongko dadi saksine kangen iki Interlude Abang candi ayu semburat apik wernone Ngelengake marang manise esemmu Pacitan dadi crito Roso kangen jroning dodo Sineksen cemoro urang dadi nyoto Interlude Pengen ambyur gegojekan karo banyu Luwih jangkep kabeh yen ono sliramu Duh pepujaning atiku kancanono roso iki Mugo biso sesandingan ro sliramu.. Interlude Chorus : Ijo wit witane cemoro urang arane Pinongko dadi saksine kangen iki Interlude Abang candi ayu semburat apik wernone Ngelengake marang manise esemmu Pacitan dadi crito Roso kangen jroning dodo Sineksen cemoro urang dadi nyoto Sineksen cemoro urang dadi nyoto

Video Youtube Cemoro Soge Eny Sagita

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru