Iklan Chord Kunci Gitar

Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma

Kunci Gitar Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Prei Kanan Kiri
Nella Kharisma

Intro :
Dm  A#  C  F  A#  Gm  A  Dm 
Dm  A#  C  F  A#  Gm  A  Dm 

Verse :
        Dm                         A#
Yen wes tresno Paite kopi rasane legi
        C                      F
Yen wes tresno Rasane koyo ngimpi
       A#                  Gm
Nadyan kahanan Tetep dilakoni
        A                   Dm
Mepet kowe Wes adem rasane ati

        Dm
Yen wes tresno maju lurus
             A#
Prei kanan kiri
        C
Yen wes tresno
                       F
Abot enteng kudu dilakoni
    A#                         Gm
Ra usah menggok Lan nyawang mburi
       A              Dm
Ati mantep bakal sido rabi

Interlude :
C  Dm  C  Dm
C  Dm  C  Dm

Chorus :
             Dm                      C
Yen pancen jodoh Ra nyawang bondo dunyo
           F           C         A
Podo tresnane Nompo anane lan nrimo
           Dm                    C
Ra sah kesuwen Ndang nyebar undangan
                F
Diramekne dangdutan
               C             A
Podo lungguh jejer Neng mantenan

              Dm                   C
Yen pancen tresno Rasah kakean haluan
          F            C
Ra usah ragu Mergo kahanan
             A
Prei kanan kiri
          Dm                C
Ucapne janji Yen sido mantenan
               F
Lan bakal bebrayan
                   C
Ra sah menggak menggok
                A
Jodohmu mesti tekan

Verse :
        Dm                         A#
Yen wes tresno Paite kopi rasane legi
        C                      F
Yen wes tresno Rasane koyo ngimpi
       A#                  Gm
Nadyan kahanan Tetep dilakoni
        A                   Dm
Mepet kowe Wes adem rasane ati

        Dm
Yen wes tresno maju lurus
             A#
Prei kanan kiri
        C
Yen wes tresno
                       F
Abot enteng kudu dilakoni
    A#                         Gm
Ra usah menggok Lan nyawang mburi
       A              Dm
Ati mantep bakal sido rabi

Interlude :
C  Dm  C  Dm
C  Dm  C  Dm

Chorus :
             Dm                      C
Yen pancen jodoh Ra nyawang bondo dunyo
           F           C         A
Podo tresnane Nompo anane lan nrimo
           Dm                    C
Ra sah kesuwen Ndang nyebar undangan
                F
Diramekne dangdutan
               C             A
Podo lungguh jejer Neng mantenan

              Dm                   C
Yen pancen tresno Rasah kakean haluan
          F            C
Ra usah ragu Mergo kahanan
             A
Prei kanan kiri
          Dm                C
Ucapne janji Yen sido mantenan
               F
Lan bakal bebrayan
                   C
Ra sah menggak menggok
                A
Jodohmu mesti tekan

Verse :
        Dm                         A#
Yen wes tresno Paite kopi rasane legi
        C                      F
Yen wes tresno Rasane koyo ngimpi
       A#                  Gm
Nadyan kahanan Tetep dilakoni
        A                   Dm
Mepet kowe Wes adem rasane ati

        Dm
Yen wes tresno maju lurus
             A#
Prei kanan kiri
        C
Yen wes tresno
                       F
Abot enteng kudu dilakoni
    A#                         Gm
Ra usah menggok Lan nyawang mburi
       A              Dm
Ati mantep bakal sido rabi
Lirik Lagu Prei Kanan Kiri
Nella Kharisma

Verse :
Yen wes tresno Paite kopi rasane legi
Yen wes tresno Rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan Tetep dilakoni
Mepet kowe Wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus
Prei kanan kiri
Yen wes tresno
Abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok Lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Interlude

Chorus :
Yen pancen jodoh Ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane Nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen Ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer Neng mantenan

Yen pancen tresno Rasah kakean haluan
Ra usah ragu Mergo kahanan
Prei kanan kiri
Ucapne janji Yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok
Jodohmu mesti tekan

Verse :
Yen wes tresno Paite kopi rasane legi
Yen wes tresno Rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan Tetep dilakoni
Mepet kowe Wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus
Prei kanan kiri
Yen wes tresno
Abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok Lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Interlude

Chorus :
Yen pancen jodoh Ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane Nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen Ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer Neng mantenan

Yen pancen tresno Rasah kakean haluan
Ra usah ragu Mergo kahanan
Prei kanan kiri
Ucapne janji Yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok
Jodohmu mesti tekan

Verse :
Yen wes tresno Paite kopi rasane legi
Yen wes tresno Rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan Tetep dilakoni
Mepet kowe Wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus
Prei kanan kiri
Yen wes tresno
Abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok Lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru