Iklan Chord Kunci Gitar

Penting Rabi - Nella kharisma

Kunci Gitar Penting Rabi - Nella kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Penting Rabi Nella kharisma

Intro : G D C D G D G Verse : G D C G Ojo takon aku takono atimu Am Kapan siap ngerabi aku C D Mantep ora ragu G D Ngeslow jo sepaneng C G Abot pikol bareng Am Penting rabi ati ayem C D Duwe anak seneng Interlude : Em Am D G Em Am D G Em Dilakoni wae seng tatak atine Am Ojo samar luwe mangan sak onone C Urep seng sumende manuto kersane D Kabeh opo jare nuruto garise Em Penting ayo rabi urep dadi siji Am Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci C Ngunu kembange roso ben mekar sabendino D Ben iso ngundoh bahagia Chorus : Em Am Jo bimbang yen bener kowe sayang D G Jo sumelang yen bener tresno tenan Em Am Ayo rabi ben ra dadi pikiran D G Ayo nikah kita dadi mantenan Interlude : G D Bm C G D G G D Bm C G D G G C G G D C G Ojo takon aku takono atimu Am Kapan siap ngerabi aku C D Mantep ora ragu G D Ngeslow jo sepaneng C G Abot pikol bareng Am Penting rabi ati ayem C D Duwe anak seneng Chorus : Em Am Jo bimbang yen bener kowe sayang D G Jo sumelang yen bener tresno tenan Em Am Ayo rabi ben ra dadi pikiran D G Ayo nikah kita dadi mantenan Em Dilakoni wae seng tatak atine Am Ojo samar luwe mangan sak onone C Urep seng sumende manuto kersane D Kabeh opo jare nuruto garise Em Penting ayo rabi urep dadi siji Am Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci C Ngunu kembange roso ben mekar sabendino D Ben iso ngundoh bahagia Chorus : Em Am Jo bimbang yen bener kowe sayang D G Jo sumelang yen bener tresno tenan Em Am Ayo rabi ben ra dadi pikiran D G Ayo nikah kita dadi mantenan Em Am Jo bimbang yen bener kowe sayang D G Jo sumelang yen bener tresno tenan Em Am Ayo rabi ben ra dadi pikiran D G Ayo nikah kita dadi mantenan Ending : G D Bm C G D G

Lirik Lagu Penting Rabi Nella kharisma

Verse : Ojo takon aku takono atimu Kapan siap ngerabi aku Mantep ora ragu Ngeslow jo sepaneng Abot pikol bareng Penting rabi ati ayem Duwe anak seneng Interlude Dilakoni wae seng tatak atine Ojo samar luwe mangan sak onone Urep seng sumende manuto kersane Kabeh opo jare nuruto garise Penting ayo rabi urep dadi siji Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci Ngunu kembange roso ben mekar sabendino Ben iso ngundoh bahagia Chorus : Jo bimbang yen bener kowe sayang Jo sumelang yen bener tresno tenan Ayo rabi ben ra dadi pikiran Ayo nikah kita dadi mantenan Interlude Ojo takon aku takono atimu Kapan siap ngerabi aku Mantep ora ragu Ngeslow jo sepaneng Abot pikol bareng Penting rabi ati ayem Duwe anak seneng Chorus : Jo bimbang yen bener kowe sayang Jo sumelang yen bener tresno tenan Ayo rabi ben ra dadi pikiran Ayo nikah kita dadi mantenan Dilakoni wae seng tatak atine Ojo samar luwe mangan sak onone Urep seng sumende manuto kersane Kabeh opo jare nuruto garise Penting ayo rabi urep dadi siji Mantep jero ning ati nglakoni tresno suci Ngunu kembange roso ben mekar sabendino Ben iso ngundoh bahagia Chorus : Jo bimbang yen bener kowe sayang Jo sumelang yen bener tresno tenan Ayo rabi ben ra dadi pikiran Ayo nikah kita dadi mantenan Jo bimbang yen bener kowe sayang Jo sumelang yen bener tresno tenan Ayo rabi ben ra dadi pikiran Ayo nikah kita dadi mantenan

Video Youtube Penting Rabi Nella kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru