Iklan Chord Kunci Gitar

Salam Kangen Terakhir - Happy Asmara

Kunci Gitar Salam Kangen Terakhir - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Salam Kangen Terakhir Happy Asmara

Intro : Em Bm Em Verse : Em C Sepiro gedhene roso seng tak jogo D G Abot tok songgo ijen tanpo bolo konco C G/B Perih ono ing dodo Am Kabeh mung dadi cerito B Njogo jodohe wong liyo Em C Aku ra ngiro kowe tego mentolo D G Mungkasi tali janji seng ono ning ati C G/B Tak tulis lagu iki Am Supoyo kowe ngerti B Tresnoku utuh neng ati Chorus : Em Lagu iki bakal dadi D Salam kangen terakhirku D Tak tulis nggo sliramu Em Saksi tangise atiku Em Lagu iki bakal dadi D Garis wates neng uripku D Ketulis ning takdirku Em Kowe ra dadi jodohku Am B Ati iki legowo Em Kowe nyanding wong lio Am B Em Mugo mugo temuo mulyo Interlude : C B Am B Em C G B Em C Aku ra ngiro kowe tego mentolo D G Mungkasi tali janji seng ono ning ati C Tak tulis lagu iki Am Supoyo kowe ngerti B Tresnoku utuh neng ati Chorus : Em Lagu iki bakal dadi D Salam kangen terakhirku D Tak tulis nggo sliramu Em Saksi tangise atiku Em Lagu iki bakal dadi D Garis wates neng uripku D Ketulis ning takdirku Em Kowe ra dadi jodohku Am B Ati iki legowo Em Kowe nyanding wong liyo Am B Em Mugo mugo temuo mulyo Am B Ati iki legowo Em Kowe nyanding wong liyo Am B Em Mugo mugo temuo mulyo

Lirik Lagu Salam Kangen Terakhir Happy Asmara

Verse : Sepiro gedhene roso seng tak jogo Abot tok songgo ijen tanpo bolo konco Perih ono ing dodo Kabeh mung dadi cerito Njogo jodohe wong liyo Aku ra ngiro kowe tego mentolo Mungkasi tali janji seng ono ning ati Tak tulis lagu iki Supoyo kowe ngerti Tresnoku utuh neng ati Chorus : Lagu iki bakal dadi Salam kangen terakhirku Tak tulis nggo sliramu Saksi tangise atiku Lagu iki bakal dadi Garis wates neng uripku Ketulis ning takdirku Kowe ra dadi jodohku Ati iki legowo Kowe nyanding wong lio Mugo mugo temuo mulyo Interlude Aku ra ngiro kowe tego mentolo Mungkasi tali janji seng ono ning ati Tak tulis lagu iki Supoyo kowe ngerti Tresnoku utuh neng ati Chorus : Lagu iki bakal dadi Salam kangen terakhirku Tak tulis nggo sliramu Saksi tangise atiku Lagu iki bakal dadi Garis wates neng uripku Ketulis ning takdirku Kowe ra dadi jodohku Ati iki legowo Kowe nyanding wong liyo Mugo mugo temuo mulyo Ati iki legowo Kowe nyanding wong liyo Mugo mugo temuo mulyo

Video Youtube Salam Kangen Terakhir Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru