Iklan Chord Kunci Gitar

Ojo Nesu Nesu - Happy Asmara

Kunci Gitar Ojo Nesu Nesu - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Ojo Nesu Nesu Happy Asmara

Intro : A C#m F#m C#m D C#m B E Verse : A C#m Ojo nesu nesu sayangku F#m C#m Ojo dumeh dumeh cintaku D C#m Gawe awak loro cepet tuwo B E Mangkane ojo ngersulo A C#m Tak elus elus kene sliramu F#m C#m Senderno turu neng pundakku D C#m Kowe tak tresno lan tak jogo B E Senengku wes tekan dodo Chorus : F#m C#m Tresno jalaran soko kulino D A Kebacut aku wes raiso lungo C# F#m C#m Sansoyo nambah cinta sing tak roso D B E Ra pengen pedot sampek tuwo A C#m Ojo nesu nesu sayangku F#m C#m Ojo dumeh dumeh cintaku D C#m Kowe tak tresno lan tak jogo B E Senengku wes tekan dodo Interlude : A C#m F#m C#m D C#m B E Chorus : F#m C#m Tresno jalaran soko kulino D A Kebacut aku wes raiso lungo C# F#m C#m Sansoyo nambah cinta sing tak roso D B E Ra pengen pedot sampek tuwo F#m C#m Tresno jalaran soko kulino D A Kebacut aku wes raiso lungo C# F#m C#m Sansoyo nambah cinta sing tak roso D B E Ra pengen pedot sampek tuwo A C#m Ojo nesu nesu sayangku F#m C#m A Ojo dumeh dumeh cintaku

Lirik Lagu Ojo Nesu Nesu Happy Asmara

Verse : Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuwo Mangkane ojo ngersulo Tak elus elus kene sliramu Senderno turu neng pundakku Kowe tak tresno lan tak jogo Senengku wes tekan dodo Chorus : Tresno jalaran soko kulino Kebacut aku wes raiso lungo Sansoyo nambah cinta sing tak roso Ra pengen pedot sampek tuwo Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Kowe tak tresno lan tak jogo Senengku wes tekan dodo Interlude Chorus : Tresno jalaran soko kulino Kebacut aku wes raiso lungo Sansoyo nambah cinta sing tak roso Ra pengen pedot sampek tuwo Tresno jalaran soko kulino Kebacut aku wes raiso lungo Sansoyo nambah cinta sing tak roso Ra pengen pedot sampek tuwo Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku

Video Youtube Ojo Nesu Nesu Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru