Iklan Chord Kunci Gitar

Nyerang Es Teh - Happy Asmara

Kunci Gitar Nyerang Es Teh - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Nyerang Es Teh (Koplo Version) Happy Asmara

Intro : G#m G#m E-F#-B-G#m Verse : G#m C#m Kendo kenceng atiku F# B Amergo mikirke sliramu E C#m Yen ra tresno tulung tinggalno D# G#m Ketimbang agawe tatu ning ndodo E C#m Yen ra tresno tulung tinggalno D# G#m -F#-G#m Ketimbang agawe tatu ning dodo G#m C#m Penak nyerang es teh wae F# B Gawe ngedem loro dodone E C#m Kadung tatu angel tambane D# G#m Pilih diare seminggu timbang ngrasakke Interlude : B-C#m-D#m-E B D# G#m C#m F# G#m Chorus : G#m C#m Sampek mati ku panggah kelingan F# B Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang E C#m Batinku urip pisan ora ono artine D# G#m Luwih penak yen nyerang es teh wae G#m C#m Sampek mati ku panggah kelingan F# B Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang E C#m Batinku urip pisan ora ono artine D# G#m-G#m-F#-G#m Luwih penak yen nyerang es teh wae Interlude : G#m G#m E-F#-B-G#m G#m C#m Kendo kenceng atiku F# B Amergo mikirke sliramu E C#m Yen ra tresno tulung tinggalno D# G#m Ketimbang agawe tatu ning ndodo E C#m Yen ra tresno tulung tinggalno D# G#m -F#-G#m Ketimbang agawe tatu ning dodo G#m C#m Penak nyerang es teh wae F# B Gawe ngedem loro dodone E C#m Kadung tatu angel tambane D# G#m Pilih diare seminggu timbang ngrasakke Interlude : B-C#m-D#m-E B D# G#m C#m F# G#m Chorus : G#m C#m Sampek mati ku panggah kelingan F# B Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang E C#m Batinku urip pisan ora ono artine D# G#m Luwih penak yen nyerang es teh wae G#m C#m Sampek mati ku panggah kelingan F# B Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang E C#m Batinku urip pisan ora ono artine D# G#m Luwih penak yen nyerang es teh wae G#m C#m Sampek mati ku panggah kelingan F# B Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang E C#m Batinku urip pisan ora ono artine D# G#m Luwih penak yen nyerang es teh wae G#m C#m Sampek mati ku panggah kelingan F# B Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang E C#m Batinku urip pisan ora ono artine D# G#m Luwih penak yen nyerang es teh wae D# G#m-G#m-F#-G#m Luwih penak yen nyerang es teh wae

Lirik Lagu Nyerang Es Teh (Koplo Version) Happy Asmara

Verse : Kendo kenceng atiku Amergo mikirke sliramu Yen ra tresno tulung tinggalno Ketimbang agawe tatu ning ndodo Yen ra tresno tulung tinggalno Ketimbang agawe tatu ning dodo Penak nyerang es teh wae Gawe ngedem loro dodone Kadung tatu angel tambane Pilih diare seminggu timbang ngrasakke Interlude Chorus : Sampek mati ku panggah kelingan Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang Batinku urip pisan ora ono artine Luwih penak yen nyerang es teh wae Sampek mati ku panggah kelingan Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang Batinku urip pisan ora ono artine Luwih penak yen nyerang es teh wae Interlude Kendo kenceng atiku Amergo mikirke sliramu Yen ra tresno tulung tinggalno Ketimbang agawe tatu ning ndodo Yen ra tresno tulung tinggalno Ketimbang agawe tatu ning dodo Penak nyerang es teh wae Gawe ngedem loro dodone Kadung tatu angel tambane Pilih diare seminggu timbang ngrasakke Interlude Chorus : Sampek mati ku panggah kelingan Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang Batinku urip pisan ora ono artine Luwih penak yen nyerang es teh wae Sampek mati ku panggah kelingan Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang Batinku urip pisan ora ono artine Luwih penak yen nyerang es teh wae Sampek mati ku panggah kelingan Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang Batinku urip pisan ora ono artine Luwih penak yen nyerang es teh wae Sampek mati ku panggah kelingan Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang Batinku urip pisan ora ono artine Luwih penak yen nyerang es teh wae Luwih penak yen nyerang es teh wae

Video Youtube Nyerang Es Teh (Koplo Version) Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru