Iklan Chord Kunci Gitar

Penipu Alus - Happy Asmara

Kunci Gitar Penipu Alus - Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Lagu Penipu Alus Happy Asmara

Intro : C#m B B A B C#m Verse : C#m Sayangmu kok apus apus C#m Tumindakmu kok sok bagus B Gayamu sok tulus A C#m Jebule kowe penipu alus B C#m Jebule kowe penipu alus Interlude : C#m C#m B A C#m B C#m C#m Sayangmu kok apus apus C#m Tumindakmu kok sok bagus B Gayamu sok tulus A C#m Jebule kowe penipu alus B C#m Jebule kowe penipu alus Chorus : C#m Neng ngarep kowe tenanan B C#m Neng mburi kowe adolan B A Seng nduwur tutupan B C#m Seng ngisor dagangan C#m Mlipis klimis celono lepisan B C#m Mobil tibak'e silian B A Ngalor ngidul golek sasaran B C#m Ngandalke manis omongan B C#m Ngandalke manis omongan B Ati-ati penipu alus A Ati-ati penipu alus B Ati-ati penipu alus A B C#m Awas awas kowe keneng modus Interlude : C#m C#m C#m C#m C#m C#m B A C#m B C#m C#m Sayangmu kok apus apus C#m Tumindakmu kok sok bagus B Gayamu sok tulus A C#m Jebule kowe penipu alus B C#m Jebule kowe penipu alus Chorus : C#m Neng ngarep kowe tenanan B C#m Neng mburi kowe adolan B A Seng nduwur tutupan B C#m Seng ngisor dagangan C#m Mlipis klimis celono lepisan B C#m Mobil tibak'e silian B A Ngalor ngidul golek sasaran B C#m Ngandalke manis omongan B C#m Ngandalke manis omongan B Ati-ati penipu alus A Ati-ati penipu alus B Ati-ati penipu alus A B C#m Awas awas kowe keneng modus A B Awas awas awas B C#m Kowe keneng modus

Lirik Lagu Penipu Alus Happy Asmara

Verse : Sayangmu kok apus apus Tumindakmu kok sok bagus Gayamu sok tulus Jebule kowe penipu alus Jebule kowe penipu alus Interlude Sayangmu kok apus apus Tumindakmu kok sok bagus Gayamu sok tulus Jebule kowe penipu alus Jebule kowe penipu alus Chorus : Neng ngarep kowe tenanan Neng mburi kowe adolan Seng nduwur tutupan Seng ngisor dagangan Mlipis klimis celono lepisan Mobil tibak'e silian Ngalor ngidul golek sasaran Ngandalke manis omongan Ngandalke manis omongan Ati-ati penipu alus Ati-ati penipu alus Ati-ati penipu alus Awas awas kowe keneng modus Interlude Sayangmu kok apus apus Tumindakmu kok sok bagus Gayamu sok tulus Jebule kowe penipu alus Jebule kowe penipu alus Chorus : Neng ngarep kowe tenanan Neng mburi kowe adolan Seng nduwur tutupan Seng ngisor dagangan Mlipis klimis celono lepisan Mobil tibak'e silian Ngalor ngidul golek sasaran Ngandalke manis omongan Ngandalke manis omongan Ati-ati penipu alus Ati-ati penipu alus Ati-ati penipu alus Awas awas kowe keneng modus Awas awas awas Kowe keneng modus

Video Youtube Penipu Alus Happy Asmara

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru