Penak Konco - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Penak Konco
Nella Kharisma

Intro :
Em  D   C   G
Em  D   C  
D   G

Verse :
  G     D        Em
Bedo ra nemu dalane
E      Am                 D
Karo kowe aku rak ono bahagiane
   C      Bm            E
Timbang gelo   mung disio-sio
           Am
Ra sah digawe dowo crito iki
    D                    G  
Tresno ra bakal iso nyawiji

 G     D               Em
Abot kesel sing ngrasakne
E      Am                   D
Karo kowe anane ming rame wae
  C   Bm            E
Soyo ajur   polahmu soyo ngawur
       Am
Mikir awakmu dewe karepmu dewe
   D                    G
Tanpo kelingan janji awale

   Em          D
Pancen iki udu jodone
   C           G
Ra sah di peksake
  Em              Bm
Kabeh iki wes ono dalane
   C
Percoyo wae..
         D
Gusti mboten nate sare

Chorus :
        G         D
Kowe ra tau ngerteni
      Em          Bm
Roso iki kepati-pati
       C               G
Tibo butuh kowe nggoleki
      Am         D
Aku piye kowe ra peduli
         G             D
Ra perlu ngomongke tresno
         Em            Bm
Yen kuwi mung nggawe loro
         C         G
Ra perlu dolanan roso
 Am         D      G   D
Awak dewe penak konco

Interlude :
Am  D  Bm  Em
C   D  G

   Em           D
Pancen iki dudu jodone
   C           G
Ra sah di peksake
  Em              Bm
Kabeh iki wes ono dalane
   C
Percoyo wae..
         D
Gusti mboten nate sare

Chorus :
        G         D
Kowe ra tau ngerteni
      Em          Bm
Roso iki kepati-pati
       C               G
Tibo butuh kowe nggoleki
      Am         D
Aku piye kowe ra peduli

         G             D
Ra perlu ngomongke tresno
         Em            Bm
Yen kuwi mung nggawe loro
         C         G
Ra perlu dolanan roso
 Am         D      Em  D 
Awak dewe penak konco
C
Ho...
Em          D       C  D
Awak dewe penak konco

   Em           D
Pancen iki dudu jodone
   C      D    G
Ra sah di peksake
Lirik Lagu Penak Konco
Nella Kharisma

Verse :
Bedo ra nemu dalane
Karo kowe aku rak ono bahagiane
Timbang gelo   mung disio-sio
Ra sah digawe dowo crito iki
Tresno ra bakal iso nyawiji

Abot kesel sing ngrasakne
Karo kowe anane ming rame wae
Soyo ajur   polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe karepmu dewe
Tanpo kelingan janji awale

Pancen iki udu jodone
Ra sah di peksake
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae..
Gusti mboten nate sare

Chorus :
Kowe ra tau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku piye kowe ra peduli
Ra perlu ngomongke tresno
Yen kuwi mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Interlude

Pancen iki dudu jodone
Ra sah di peksake
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae..
Gusti mboten nate sare

Chorus :
Kowe ra tau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku piye kowe ra peduli

Ra perlu ngomongke tresno
Yen kuwi mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco
Ho...
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Ra sah di peksake