Rembulan - Nella Kharisma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Rembulan 
Nella Kharisma

Intro :
F#m  C#m  D   A
F#m  E    A

Verse :
    A
Rembulan ing wengi
    D
Tansah anyekseni
   E
Endah paras manis
         A      
Esem lan guyumu
  F#m        C#m
Ginambar ing bathin
    D           A
Tan biso nglalekke
Bm        E
Yekti.. kangmas
          A    E
Ora ono liyane

A
Tatapan netramu
   D
Nembus ing atiku
 E
Agawe aku mung
         A     
Mikirne sliramu
   F#m        C#m
Cahyaning rembulan
        D        A
Kalah klawan esemmu
 Bm         E
Amung.. kangmas

Chorus :
    F#m          C#m
Howoning njero bathin
        D          A
Pengen tansah sesanding
   Bm            A
Yo mung karo kangmas
      Bm              C#
Atiku mung kanggo kangmas

       F#m      C#m
Nadyan akeh pepalang
         D           A
Ngalangi dalan katresnan
    Bm           A
Iku pancen dalan supoyo
    Bm     E 
Tresno iki.. 
           F#m
Bakal kasembadan

Interlude :
F#m  C#m  D   A
F#m  E    A

A
Tatapan netramu
   D
Nembus ing atiku
 E
Agawe aku mung
         A      
Mikirne sliramu
   F#m        C#m
Cahyaning rembulan
        D        A
Kalah klawan esemmu
 Bm         E
Amung.. kangmas

Chorus :
    F#m          C#m
Howoning njero bathin
        D          A
Pengen tansah sesanding
   Bm            A
Yo mung karo kangmas
      Bm              C#
Atiku mung kanggo kangmas

       F#m      C#m
Nadyan akeh pepalang
         D           A
Ngalangi dalan katresnan
    Bm           A
Iku pancen dalan supoyo
    Bm     E 
Tresno iki.. 
           F#m
Bakal kasembadan

Ending :
F#m  C#m  D   A
F#m  E    A
Lirik Lagu Rembulan 
Nella Kharisma

Verse :
Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu
Ginambar ing bathin
Tan biso nglalekke
Yekti.. kangmas
Ora ono liyane

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyaning rembulan
Kalah klawan esemmu
Amung.. kangmas

Chorus :
Howoning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. 
Bakal kasembadan

Interlude

Tatapan netramu
Nembus ing atiku
Agawe aku mung
Mikirne sliramu
Cahyaning rembulan
Kalah klawan esemmu
Amung.. kangmas

Chorus :
Howoning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. 
Bakal kasembadan