Iklan Chord Kunci Gitar

Matur Nuwun - Nella Kharisma

Kunci Gitar Matur Nuwun - Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lagu Matur Nuwun Nella Kharisma

Intro : Cm A# G# A# Cm A# D# Fm G Cm A# G# G# A# Verse : Cm A# G# A# Walau memang tak harus memiliki Cm A# D# Tapi rindu ini sakit sekali Fm G Nyatane wes ora sejalan Cm -A# G# Kowe ninggalke aku G# A# Aku ra nyongko aku ra ngiro Cm A# G# A# Walau hati hancur bertubi-tubi Cm A# D# Mendengar cintamu yang telah pergi Fm G Ngakune sebatas kekancan Cm -A# G# Kowe ngapusi aku G# A# Aku rapopo kudu tak terimo Chorus : G# A# Atur nuwun wes gelem ngabari G Cm Ndangan tanpo tak wanti Fm G# A# Ku loro ati tresnamu gawanen bali G# A# Anur kuning sing uwis melengkung G Cm Andakke tresno wis rampung Fm A# D# Un cekap sementen nderek langkung Interlude : Cm A# G# A# Cm A# D# Fm G Cm A# G# G# A# Cm A# G# A# Walau hati hancur bertubi-tubi Cm A# D# Mendengar cintamu yang telah pergi Fm G Ngakune sebatas kekancan Cm -A# G# Kowe ngapusi aku G# A# Aku rapopo kudu tak terimo Chorus : G# A# Atur nuwun wes gelem ngabari G Cm Ndangan tanpo tak wanti Fm G# A# Ku loro ati tresnamu gawanen bali G# A# Anur kuning sing uwis melengkung G Cm Andakke tresno wis rampung Fm A# D# Un cekap sementen nderek langkung Rapp : Cm A# Wis biasa disakiti G# Wis biasa loro ati A# Ibarate langit mendung Cm Aku wis nyiapke payung A# Ilat tanpo balung D# Tresnaku wis rampung Fm G Matur nuwun wis ngelarani sayang Cm -A# G# Saiki aku dewe G# Mung iso ndongakke A# Langgeng saklawase Chorus : G# A# Atur nuwun wes gelem ngabari G Cm Ndangan tanpo tak wanti Fm G# A# Ku loro ati tresnamu gawanen bali G# A# Anur kuning sing uwis melengkung G Cm Andakke tresno wis rampung Fm A# D# Un cekap sementen nderek langkung G# A# Atur nuwun wes gelem ngabari G Cm Ndangan tanpo tak wanti Fm G# A# Ku loro ati tresnamu gawanen bali G# A# Anur kuning sing uwis melengkung G Cm Andakke tresno wis rampung Fm A# D# Un cekap sementen nderek langkung

Lirik Lagu Matur Nuwun Nella Kharisma

Verse : Walau memang tak harus memiliki Tapi rindu ini sakit sekali Nyatane wes ora sejalan Kowe ninggalke aku Aku ra nyongko aku ra ngiro Walau hati hancur bertubi-tubi Mendengar cintamu yang telah pergi Ngakune sebatas kekancan Kowe ngapusi aku Aku rapopo kudu tak terimo Chorus : Atur nuwun wes gelem ngabari Ndangan tanpo tak wanti Ku loro ati tresnamu gawanen bali Anur kuning sing uwis melengkung Andakke tresno wis rampung Un cekap sementen nderek langkung Interlude Walau hati hancur bertubi-tubi Mendengar cintamu yang telah pergi Ngakune sebatas kekancan Kowe ngapusi aku Aku rapopo kudu tak terimo Chorus : Atur nuwun wes gelem ngabari Ndangan tanpo tak wanti Ku loro ati tresnamu gawanen bali Anur kuning sing uwis melengkung Andakke tresno wis rampung Un cekap sementen nderek langkung Wis biasa disakiti Wis biasa loro ati Ibarate langit mendung Aku wis nyiapke payung Ilat tanpo balung Tresnaku wis rampung Matur nuwun wis ngelarani sayang Saiki aku dewe Mung iso ndongakke Langgeng saklawase Chorus : Atur nuwun wes gelem ngabari Ndangan tanpo tak wanti Ku loro ati tresnamu gawanen bali Anur kuning sing uwis melengkung Andakke tresno wis rampung Un cekap sementen nderek langkung Atur nuwun wes gelem ngabari Ndangan tanpo tak wanti Ku loro ati tresnamu gawanen bali Anur kuning sing uwis melengkung Andakke tresno wis rampung Un cekap sementen nderek langkung

Video Youtube Matur Nuwun Nella Kharisma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru