Iklan Chord Kunci Gitar

Tresnoku - Reka Putri ft. Abil (SKA 86)

Kunci Gitar Tresnoku - Reka Putri ft. Abil (SKA 86)

Chord Kunci Gitar Lagu Tresnoku Reka Putri feat. Abil (SKA 86)

Intro : D A Bm F#m G D Em A D D A Bm F#m G D Em A D A Bm F#m G D Em A D Verse : D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Rasa sayangku nggo kowe Em A Ra bakal ilang selawase D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Kowe wis tak wanti wanti Em A D Ojo nganti ninggal janji D A Rasa cintaku ini hanya untuk dirimu Bm F#m Tiada yang lain ku ya cuman untuk kamu G D Sabar saja sayang Percaya padaku Em A Tunggulah aku pasti datang tuk melamarmu D A Memang sekarang aku jauh darimu Bm F#m Tapi bukan berarti untuk meninggalkanmu G D Sungguh tiada lagi yang seperti dirimu Em Betapa bodohnya aku A Bila nanti ku kehilanganmu D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Rasa sayangku nggo kowe Em A Ra bakal ilang selawase D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Kowe wis tak wanti wanti Em A D Ojo nganti ninggal janji D A Pi roso ing wengi iki Bm Lan tansah ora tak roso F#m Howo adem kang nembus rogo iki G Yen kelingan sliramu F#m Wong manis kusumaning ati Em A Wes Kadung jeru roso kangen iki Marang manis esemu D A Pancen saiki aku adoh marang kowe Bm F#m Tapi bukan berarti aku ninggalake G D Neng kene aku rekoso nyambut gawe Em A D Golek duit disek ben iso ngelamar kowe Chorus : D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Rasa sayangku nggo kowe Em A Ra bakal ilang selawase D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Kowe wis tak wanti wanti Em A D Ojo nganti ninggal janji D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Rasa sayangku nggo kowe Em A Ra bakal ilang selawase D A Tresnoku kanggo kowe Bm F#m Ora ono sing liyane G D Kowe wis tak wanti wanti Em A D Ojo nganti ninggal janji Ending : A Bm F#m G D Em A D

Lirik Lagu Tresnoku Reka Putri feat. Abil (SKA 86)

Verse : Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Rasa sayangku nggo kowe Ra bakal ilang selawase Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Kowe wis tak wanti wanti Ojo nganti ninggal janji Rasa cintaku ini hanya untuk dirimu Tiada yang lain ku ya cuman untuk kamu Sabar saja sayang Percaya padaku Tunggulah aku pasti datang tuk melamarmu Memang sekarang aku jauh darimu Tapi bukan berarti untuk meninggalkanmu Sungguh tiada lagi yang seperti dirimu Betapa bodohnya aku Bila nanti ku kehilanganmu Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Rasa sayangku nggo kowe Ra bakal ilang selawase Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Kowe wis tak wanti wanti Ojo nganti ninggal janji Pi roso ing wengi iki Lan tansah ora tak roso Howo adem kang nembus rogo iki Yen kelingan sliramu Wong manis kusumaning ati Wes Kadung jeru roso kangen iki Marang manis esemu Pancen saiki aku adoh marang kowe Tapi bukan berarti aku ninggalake Neng kene aku rekoso nyambut gawe Golek duit disek ben iso ngelamar kowe Chorus : Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Rasa sayangku nggo kowe Ra bakal ilang selawase Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Kowe wis tak wanti wanti Ojo nganti ninggal janji Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Rasa sayangku nggo kowe Ra bakal ilang selawase Tresnoku kanggo kowe Ora ono sing liyane Kowe wis tak wanti wanti Ojo nganti ninggal janji

Video Youtube Tresnoku Reka Putri feat. Abil (SKA 86)

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru