Iklan Chord Kunci Gitar

Mending Pedot - Pendhoza ft. Via Wonsa

Kunci Gitar Mending Pedot - Pendhoza ft. Via Wonsa

Chord Kunci Gitar Lagu Mending Pedot Pendhoza Feat. Via Wonsa

Intro : G D G Verse : G D Janji janji janji marang awakku Em Bm Nyatane mung palsu palsu seko lambemu C G Sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi D Nanging opo awak iki G D Iseh tresno setengah mati G Aduh puyeng sirah iki (sirah iki) D Mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu) Em Sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene Bm Mbendino tok sepeleke C Opo ora mikir koe ki sing tak tresnani G Opo uwes lali koe ki sing tak enteni D Nanging kabeh janji kui wis ora terbukti D Mung nglarani ati G D Pasrah karo sang Illahi G Wes cukup, cukup, cukup D Anggonmu leh sandiworo Em Nek pancen ra tresno, tresno Bm Luwih becik koe lungo C Ra iso tepo sliro G Gawe atiku nelongso D Mending pedot wae G D Golek tresno sing liyane G D Aku trimo pedot senajan rasane abot Em Wes bacut kuciwo amung gawe aku loro Bm Ati wes ra biso neruske dalane crito C Marang koe cah ayu mergo janji palsumu G Wes cukup semene anggonku nyanding awakmu D Snajan roso tresno isih ono mring sliramu Em Saiki koe lungo seko adohing mripatku Em Aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu Em D Ibarat tibo tasih ketiban ondo C D G Wes loro tambah di sio-sio Em D Opo koe kui wes ora mikir C Timbang ngrasake tresnomu D Aku trimo sumingkir G D Janji janji janji marang awakku Em Bm Nyatane mung palsu palsu seko lambemu C G Sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi D Nanging opo awak iki G Iseh tresno setengah mati G Wes cukup, cukup, cukup D Anggonmu leh sandiworo Em Nek pancen ra tresno, tresno Bm Luwih becik koe lungo C Ra iso tepo sliro G Gawe atiku nelongso D Mending pedot wae G Golek tresno sing liyane

Lirik Lagu Mending Pedot Pendhoza Feat. Via Wonsa

Verse : Janji janji janji marang awakku Nyatane mung palsu palsu seko lambemu Sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi Nanging opo awak iki Iseh tresno setengah mati Aduh puyeng sirah iki (sirah iki) Mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu) Sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene Mbendino tok sepeleke Opo ora mikir koe ki sing tak tresnani Opo uwes lali koe ki sing tak enteni Nanging kabeh janji kui wis ora terbukti Mung nglarani ati Pasrah karo sang Illahi Wes cukup, cukup, cukup Anggonmu leh sandiworo Nek pancen ra tresno, tresno Luwih becik koe lungo Ra iso tepo sliro Gawe atiku nelongso Mending pedot wae Golek tresno sing liyane Aku trimo pedot senajan rasane abot Wes bacut kuciwo amung gawe aku loro Ati wes ra biso neruske dalane crito Marang koe cah ayu mergo janji palsumu Wes cukup semene anggonku nyanding awakmu Snajan roso tresno isih ono mring sliramu Saiki koe lungo seko adohing mripatku Aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu Ibarat tibo tasih ketiban ondo Wes loro tambah di sio-sio Opo koe kui wes ora mikir Timbang ngrasake tresnomu Aku trimo sumingkir Janji janji janji marang awakku Nyatane mung palsu palsu seko lambemu Sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi Nanging opo awak iki Iseh tresno setengah mati Wes cukup, cukup, cukup Anggonmu leh sandiworo Nek pancen ra tresno, tresno Luwih becik koe lungo Ra iso tepo sliro Gawe atiku nelongso Mending pedot wae Golek tresno sing liyane

Video Youtube Mending Pedot Pendhoza Feat. Via Wonsa

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru